Hirmagazin.eu
Főoldal » Gönczi Gábor komoly lépésre szánta el magát! Minden megváltozik!
Bulvár

Gönczi Gábor komoly lépésre szánta el magát! Minden megváltozik!

Más­fél évvel ez­előtt Gönczi Gábor élete hir­te­len 180 fokos for­du­la­tot vett. A vá­lása óta azon­ban meg­ta­lálta a bol­dog­sá­got. A TV2 hír­adósa most úgy érzi, ké­szen áll, hogy újra férj és végre apa le­gyen.

A Tények műsorvezetője nehéz időszakon van túl, másfél évvel ezelőtti válása a padlóra küldte, de tudta, hogy álljon talpra, és az új szerelem is a legjobbkor kopogtatott az ajtaján.

Gönczi Gábor komoly lépésre szánta el magát! Minden megváltozik!

“Amikor az ember a harmincas évei végén egyedül ébred, elkezd gondolkozni azon, hogyan is jutott ideáig. Tudtam, hogyha nem akarom, hogy megismétlődjön az, ami történt, akkor nekem is változni, változtatni kell. És ehhez mérten próbáltam élni az életemet” – mesélte Gönczi Gábor a HOT!-nak!

Újra nősülni akar!

“Azt gondolom, hogy mi mindent megadunk egymásnak és ennek a kapcsolatnak, úgyhogy nem kérdés, hogy egy esküvővel koronázzuk meg.

De erről még Ildikónak sem beszélek. A fejemben van egy terv, pontosan tudom, hogyan képzelem el a nagy napot, de ebbe nem avatok be senkit, természetesen Ildikót sem, mert azt majd egyszer meglepetésnek szánom. Ami pedig a családalapítást illeti, természetesen ez is szerepel a terveink között. Mindketten családcentrikusak vagyunk, és készen állunk arra, hogy gyerekünk legyen.”– nyilatkozta.

A műsorvezető úgy érzi, hogy Ildikó a tökéletes nő számára, és szeretné boldoggá tenni, mert hálás, hogy kedvese megajándékozta a szívével. Úgy érzi, tökéletes a kapcsolatuk, szerelmük túlélte a válás utáni legnehezebb időszakot is. Mivel Ildikó pszichológus, ezért jól tudta, miről szabad beszélni, és miről nem.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Valentin-nap: így lepte meg feleségét az Irigy Hónaljmirigy sztárja

info

Sarka Kata kipakolt Hajdú Péterrel közös családi házukból és elköltözött!

Mazsi

Frissítés: Teljes pénzjutalmát eljótékonykodja a horvát válogatott

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------