Főoldal » Gombos Edina végleg búcsút mondott Magyarországnak – Férje elmondta, mit gondol rólunk, magyarokról
Bulvár

Gombos Edina végleg búcsút mondott Magyarországnak – Férje elmondta, mit gondol rólunk, magyarokról

A műsorvezető a családjával 5 éve költözött Amerikába, ahonnan esze ágában sincs Magyarországra visszatérni, nem úgy, mint kubai származású férjének.

Gombos Edina 22 év médiás meló után döntött úgy, hogy Floridába költözik a családjával. Most a vlogjukban mesél kinti élményeikről, arról, hogyan élik meg a honvágyat és mik a céljaik a jövőben – írja a Star Magazin.

A meglepő fordulat, amiről az ex műsorvezető beszél, hogy párja az, aki honvágytól szenved, de nem Kubába menne, hanem vissza Magyarországra, ám a feleségének esze ágában sincs visszatérni. Néha „meg kell húzogatnia a fülét”, hogy visszatérítse gondolatait a hazaköltözéstől. Nem egyszer kapta azon, hogy már a bőröndjeiket csomagolja a visszatéréshez.

A legfurcsább, amit nem tudnak megszokni kint, hogy teljesen más a gyümölcsök, zöldségek és húsok íze, nem olyan finomak, mint Magyarországon. Kint életük teljesen kötetlen, nem terveznek nagyon előre, ha pedig úgy érzik, menniük kell, mennek. Lehet, hogy Ausztráliába vagy akár Spanyolországba is költöznének.

A műsorvezető mesélt arról is, hogy bár itthon megvolt minden, szép kertes ház, jó munka, család, nem érezte elégnek : „szép és jó, de langyos a víz”. Így a költözés mellett döntöttek.

Arra reagálva pedig, hogy kommentelők szerint erőszakkal tartja a férjét Amerikában, Alberto reagált a következő bejegyzésben, ahol elmondta: ragaszkodó típus, és miután 13 évig élt Magyarországon, természetes, hogy hiányzik neki, de ittléte alatt sok pofont is el kellett szenvednie. Elmondta, hogy bár számtalan kedves emberrel találkozott, az ország nem az emberek viselkedése miatt hiányzik neki, hanem a sok-sok dolog miatt, amit ittléte alatt kapott. S bár a munkát illetően jó helyeken volt – légiutas kísérőként és IT-sként is dolgozott –, nem kapta meg azt a megbecsülést és előrelépési lehetőséget, amit kint biztosítanak számára, hogy gondoskodhasson a családjáról:

Forrás: Blikk / Hirmagazin.hu

Fotó:RAS ARCHÍV

Hasonló hírek

Nagy balhé a koncerten: Curtist követelték Majkától a rajongók

Géza

Közleményben reagáltak Galambos Lajos kijelentésére

Edit

Zoltán Erika végre megszólalt a lemondott gigabuliról

Mazsi