Hirmagazin.eu
Főoldal » Gödöllői tragédia! Anyja adta ajándékba a halálos repülést kisfiának!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Gödöllői tragédia! Anyja adta ajándékba a halálos repülést kisfiának!

Ked­den lett volna 9 éves az a kisfiú, aki va­sár­nap halt meg a gö­döl­lői bal­eset­ben. Az édes­anyja is a gépen volt, ő vette aján­dékba a re­pü­lést.

Sétarepülést kapott ajándékba az a 8 éves kisfiú, aki az egyik áldozata a vasárnapi balesetnek. Ahogy a Ripost is beszámolt róla, két kisgép ütközött össze Gödöllőnél, az egyik repülő minden utasa, köztük a kisfiú és édesanyja is szörnyethalt. A gyászoló édesapa megtörten nyilatkozott a szomorú napról.

Nem találtam őket itthon, de nem aggódtam, gondoltam, elmentek valahova. Nem sokkal később az egyik rokonunk hívott, hogy együtt vagyunk-e. Sejtettem, hogy nagy baj van

– mondta a Borsnak a férfi, aki csak később értesült a szörnyű balesetről.

Gödöllői tragédia! Anyja adta ajándékba a halálos repülést kisfiának!
Kedden lett volna 9 éves a kisfiú, ajándékba kapta a repülést
Fotó: Facebook

Mindent úgy hagyok, ahogy volt, Magdi ru­háit és a fiam játékait is. Az utolsó ajándékmezeket és az ellenőrzőfüzetét is elrakom. Nagyon jó tanuló volt, már most két ötös van benne

– mondta könnyes szemmel az édesapa.

Az ítélkezni szerető emberek a tragédia után egyből az édesapát kezdték hibáztatni, mondván, felelőtlen, hogy ilyen veszélyes ajándékot adott a családjának. Ám a szomorú igazság az, hogy ez az élmény Magdolna, az anyuka ajándéka volt, s ő is meghalt kisfiával együtt a fedélzeten…

Mivel még nem zárult le a baleset körülményeinek nyomozása, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt kéri, aki látta a balesetet, fénykép- vagy videó felvételt készített a balesetben érintett repülőkről, jelentkezzen személyesen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (1133 Budapest, Pozsonyi út 56. szám), vagy hívja a rendőrség ismert számainak egyikét.
Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ovizsaru a bári óvodában

Géza

Megvan az ítélet a vesztegetéssel vádolt zenész ügyében: bűnösnek találta a bíróság Kökény Attilát

Géza

Friss! Fordulat az eltűnt VV Fanni ügyében!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------