Image default
Bulvár

Gesztesi mégsem tudja vállalni a szerepet

Gesztesi Károly egy rendkívül népszerű színész, lényegében az egész ország ismeri, hiszen mind a színpadon, mind pedig a filmvásznon nyújtott már maradandót.

Gesztesi mégsem tudja vállalni a szerepetA népszerűsége napjainkban is toppon van, ennek köszönhetően pedig több szerepe is van a színházban. Ezeket azonban nagyon úgy látszik, hogy kénytelen lemondani, mivel egészségi állapota nem engedi meg a fellépést.

Korábbi cikkünkben már írtuk, hogy Gesztesi egészségügyi állapota nem éppen az ideális, ezért fia ugrik majd be helyette. Továbbá említettük azt is, hogy a Grease című musicalben képes lesz vállalni a kötelezettségét, ezt pedig a producer is megerősítette. Most azonban fordult a kocka, ugyanis a legfrissebb hírek szerint az összes színházi fellépést, köztük a musicalt is kénytelen volt lemondania. Az ok pedig szivárványhártya-gyulladás, amelynek következtében jelenleg sokat romlott a látása.

A Bors felkereste a musical producerét, Horváth Csabát, aki a következőt mondta: „– Ennek következtében romlott a mű­vész úr látása. Vince Fontaine szerepe in­tenzív jelenlétet és sok mozgást igényel a színpadon, ezért a premiert ilyen egészségi állapotban sajnos nem tudja elvállalni. Mindannyian jobbulást kívánunk neki és mihamarabbi gyógyulást!”

Erre a szerepre, barátja Hujber Ferenc fog beugrani, aki valószínűleg abban az esetben is szerepet fog majd kapni, ha már Gesztesi felépült: „– Hétfőn tudtam meg, hogy Karcsi beteg, s mivel a barátomról van szó és egy kiemelt produkcióról, természetesen beugrom helyette.

– Jelenleg a saját, one man show-mat csinálom, ez életem darabja, úgyhogy köszönöm, hogy onnan elengedtek. Iszonyú nehéz a két produkció között szétszakadni, de a Grease al­kotói felajánlották, hogy amint Karcsi meggyógyul, akkor kettős szereposztásban játszunk tovább a musicalben.”

Végre Gesztesi is reagált a történtekre, aki a mindennapjait otthon és kórházban tölti begyulladt, véres szemmel: „– Mindenkinek a magánügye, hogy mikor mennyit iszik. Az alkohol jó dolog, de mindig tudni kell a mértéket. Nagyon szeretem néha meginni a pálinkát, néha a bort, néha a sört, de a munkámat maximálisan ellátom.

– Szemklinikára járok. Napok óta egyfolytában ka­pom az injekciót a bal szemembe, ami tiszta vér. Egy kivételével minden munkát lemondtam, a Grease-t leginkább azért, mert miközben Vastag Csabiék az előadás során lent sétálgatnak a színpadon, nekem lépcsőkön kell felettük ugrálnom, és nem tudok, mert a szemproblémám miatt kiesik egy fél tér. Annak idején a Nemzeti Színházban volt már ilyen betegségem, akkor is főszerepet kellett játszani. Az orvosok azt mondják, hogy két-három hét alatt felépülök.”

A színész igyekezett tehát véget vetni a pletykáknak, miszerint leginkább alkoholproblémái miatt nem tudja vállalni a fellépéseit. Érthető a lépése, hiszen rendkívül sokan még a rajongói közül is azt feltételezik, hogy az ital miatt nem tud eleget tenni a kötelezettségeinek. Eleve senki sem szereti, ha pletyka tárgya, viszont ebben az esetben nem is nagyon akadt olyan ember, akik teljes vállszélességgel megvédte volna a színészt.

A színésztársak közül is sokan csak a „sablonnyilatkozatokat” hadarták el Karcsival kapcsolatban. Ez csak azért fura, mert, ha tényleg csak betegség áll a háttérben, akkor csak egyszerűen azt kellett volna mondani, de nem ez történt. Érthető tehát az is, hogy sokan spekulálni kezdtek és spekulálnak még most is. Minden esetre mi mielőbbi jobbulást kívánunk neki és reméljük, hogy sokat látjuk játszani!

Forrás: delina;

Hasonló hírek

Halottnak nyilvánították, majd felébredt

info

Ilyen nincs! Bicskanyitogató Berki pofátlansága

Mazsi

Súlyos baleset érte Marsi Anikót, azonnal műteni kellett

Mazsi