Főoldal » Gesztesi megkapja a bizalmat a Grease producerétől
Bulvár

Gesztesi megkapja a bizalmat a Grease producerétől

Gesztesi Károly életében úgy néz ki, hogy kezd összeomlani az a bizonyos kártyavár. A legfrissebb hírek ugyanis arról szóltak, hogy a színházban a legutolsó fellépésen csupán árnyéka volt önmagának és betegségre hivatkozva le is mondta fellépéseit.

hirmagazin_2015-10-04_074007

Sokak szerint ennek hátterében azonban az alkohol áll. Szurdi Miklós viszont bízik a színészben továbbra is.

Szurdi Miklós a Grease című előadásnak a rendezője, amely darabban Gesztesi Károly is fontos szerepet kap. A bemutató október 16-án lesz, viszont még ez előtt egy fontos eseményt meg kellett ünnepelniük, mégpedig a rendező 65. Születésnapját. A rendezőt titokban lepték meg, lényegében pedig rajta kívül mindenki be volt avatva. Gesztesi Károly viszont, amikor megtudta, hogy mi készülődik nemes egyszerűséggel leakasztott egy értékes képet a szobája faláról és azzal lepte meg Szurdit.

Horváth Csaba, a Grease producere a következőt nyilatkozta az október 2.-án megünnepelt születésnappal kapcsolatban:

„– Miklós hatódott meg a legjobban, hiszen ez egy hirtelen kis akció volt a társulat részéről, amiről mindenki tudott, egyedül ő nem. A háta mögött szervezték meg az egészet. Gesztesi Károly ráadásul egy különleges képpel lepte meg Szurdit.

Amikor ugyanis megtudta, mire készülünk, azonnal leakasztott egy drága, talán több százezer forintot is érő alkotást a nappalija faláról, és elhozta a barátjának ajándékba. Karcsi rengeteget próbál, nagyon komolyan készül az októberi bemutatóra, természetes, hogy erről a kis ünneplésről sem akart lemaradni.”

Szurdi meghatottan természetesen intézett néhány jó szót az őt felköszöntő társulatnak:

„– Úgy érzem, mennybe mehet ez a produkció. Mindenkit arra buzdítok, hogy a következő két hetet is teljes erőbedobással csinálja végig. Ha mindenki odateszi magát úgy, ahogyan eddig, akkor nem lehet probléma a bemutatón.”

A sikeres jövőt vetítette elő Horváth Csaba szavai is:

„Valóban nagyon összetartó a közösség. Igazi kis családdá kovácsolódott a csapat. Már hetek óta minden nap hat-nyolc órát próbálunk keményen, de jó a hangulat, és közben figyelünk egymásra.”

A Bors meg is kérdezte a producert, hogy várható némi változás a szereposztásban, tekintettel Gesztesi Károly állapotára:

„– Tökéletesen megbízom Gesztesi Károlyban, korábban is dolgoztunk már együtt, soha semmilyen problémám nem volt még vele, a nézők pedig imádják.”

Mint ismert, a Karinthy színházban Gesztesi Károly nem tudta vállalni a Csalogány Családban való fellépéseit, betegségre hivatkozva. Az orvosa hívta fel a színház igazgatóját és számolt be neki, hogy vírusos betegség sújtja a színészt. A darabnak azonban folytatódnia kell, a beugrót pedig a fia személyében találták meg. Gesztesi Máté egyébként nem is áll olyan messze a darabtól, hiszen ő volt a zenei rendezője. Különösebb gondot nem okozott neki tehát a szöveg betanulása, egy éjszaka alatt végzett is vele. A darabbal, illetve az apjával kapcsolatban a következőt nyilatkozta:

„– Remélem, hamarosan jobban lesz az édesapám, de amíg ez nem történik meg, addig a Karinthy Színházban én helyettesítem. Viszont az állapotáról nem szeretnék semmit mondani.”

Gesztesi Károly nem nyilatkozott semmit ezzel kapcsolatban, hiába keresték fel telefonon. Nincs tehát megerősített tény, hogy mi is történik vele. A hivatalos közleményben tehát betegség szerepel, a pletykák szerint viszont súlyos alkoholproblémák állnak a háttérben. Minden esetre, gyanús, hogy a kollégák és maga Gesztesi sem erősítette meg, hogy tényleg betegség miatt kénytelen kihagyni az előadásokat.

Forrás: delina;

Hasonló hírek

Dráma: Súlyos Pataky Attila állapota!

Mazsi

Öt em­bert gyil­kolt meg a bos­nyák szép­ség­ki­rálynő

Edit

Tóth Vera őszintén vallott nehéz időszakáról

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------