Főoldal » Gesztesi Károlyt követi a hit útján a fia is?
Bulvár

Gesztesi Károlyt követi a hit útján a fia is?

A sok min­dent meg­élt szí­nész meg­tért, és a jelek arra utal­nak, hogy talán szin­tén szí­nész fia is a nyom­do­ka­iba lép­het.

Ha néhány hete valaki azt állítja, hogy Gesztesi Károly elindul a hit útján, és az Úr segítségével szabadul meg szenvedélybetegségétől, biztosan felvont szemöldökkel reagálunk. De néhány nappal ezelőtt megtörtént a “csoda”. A színész Németh Sándor lelkész vezényletével, 10 ezer emberrel együtt imádta a Teremtőt, majd mindenki meghallgatta Gesztesi egyháznak címzett levelét.

Gesztesi Károlyt követi a hit útján a fia is?
(Fotó: TV2)

“Kedves Sándor!

A Pajor Tamás- koncert után megtiszteltél és elhívtál egy magánbeszélgetésre. Rozézgatásaim miatt. Én rendkívül makacs, magamnak való tulok vagyok, de most, 2016 februárjában egy embernek hajlok meg a szavára.

Az a Tiéd, mert érzem, és én meg szkeptikus vagyok. Tehát érzem és tudom, hogy Isten szól általad.

Tehát a rozét letettem. Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál az életemmel! Remélem, hogy a színpadon és az életben visszaadhatom, hogy mentőövet dobtál. Örökké ölellek, Gesztesi Károly, színész.

De nemcsak az idősebbik Gesztesi, hanem az ifjabbik, Máté is látható az ATV képernyőjén. Igaz, a színész fia nem a Vidám Vasárnapban tűnik fel apja mellett, hanem a csatorna időjósa és arca lett. Persze ebből nem egyenesen következik, hogy az ifjabb Gesztesi is követi édesapját a hit útján, de talán érdemes lesz keresni őt is a tömegben.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Teljes átalakuláson esett át Galambos Lajos

Mazsi

Kiderült, erre költi milliós nyereményét a népszerű magyar rádiós

Mazsi

Döntött a TV2 sztárja, megvalósítja régi álmát!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------