Főoldal » Gesztesi Károly végleg elindult a lejtőn! Csak egy megoldás lehet
Bulvár

Gesztesi Károly végleg elindult a lejtőn! Csak egy megoldás lehet

A szí­nész éle­té­ben nem ez az első mély­pont. Sőt, mond­hat­juk, hogy egész élete hul­lám­völ­gyek­kel volt teli. A bol­dog­ság min­dig csak rövid időre ko­pog­ta­tott be az aj­ta­ján. Egyre töb­ben kér­dez­ge­tik, ez­út­tal hogy fog ki­mászni a gö­dör­ből.

Gesztesi Károly volt feleségei szerint családcentrikus, kedves, megbízható ember és odaadó édesapa. Élete azonban újra és újra mélypontra kerül, a pohárhoz nyúl, és beleveti magát az éjszakába.Eddig mindig sikerült kimásznia a gödörből, de hónapok óta nagy kérdés, vajon most is sikerül-e neki?

Gesztesi Károly végleg elindult a lejtőn! Csak egy megoldás lehet

Három válás, öt gyerek

A színész számára mindig is fontos volt a család és a biztonság. Első feleségét, a színésznő Csarnóy Zsuzsannát 21 évesen vette el. A boldogság azonban véget ért, kapcsolatuk kihűlt. Egy közös fiuk született, Máté. Ezután második házasságában úgy tűnt, végleg megtalálta a szerelmet, a vendéglátásban dolgozó Nikolettel. Újabb két gyerek, de hamarosan újabb válás következett.

Gesztesi Károly végleg elindult a lejtőn! Csak egy megoldás lehet 1

Ekkor érkezett Gesztesi életébe Liptai Claudia, akivel igazi álompárként emlegették őket. Hamarosan megszületett kislányuk, Panka. A színész azonban annyira ragaszkodott korábbi életéhez, hogy volt feleségeit és gyerekeit beköltöztette a Claudiával közös házuk mellé. Hogy a színésznővel miért romlott meg a kapcsolat, máig nem tudni pontosan. Gesztesi szerint Claudia megcsalta, ő ezért járt át volt feleségéhez, Nikihez, aki várandós lett harmadik közös gyerekükkel. Ekkor Liptai Caludiával is elváltak.

Úgy tűnik, talán ez a törés indíthatta el végleg a lejtőn, ahonnan eddig mindig csak egy komoly kapcsolat tudta visszahúzni.

Ki segíthet?

Ismerősei úgy vélik, Gesztesi Károlyon most is csak egy komoly kapcsolat, egy nagy szerelem segíthet. Az mentheti meg, ha valaki várja otthon esténként, és meleg, boldog otthont teremt a számára.

“Mindig akkor állt talpra, ha volt egy igazi társa. Valaki, akihez haza lehetett menni, akitől bizalmat és szeretet kapott. Most is ez az egyetlen esélye”

– állítja a Bestnek Gesztesi egyik színészkollégája.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Britney lenge nyári ruháját felkapta egy kóbor szellő

Edit

Pápai Joci lelökte a trónról legjobb barátját, Majkát

Mazsi

Nagyot változott Szabó Zsófi

Edit