Image default
Bulvár

Gergely Róbert drámai vallomása: “Sokszor figyelmeztetett a testem”

A szingli színész egészségügyi problémái miatt már érzi a korát, a színpadon azonban továbbra is ő a nők bálványa.

A színész veterán már túl van a hatvanon. A borsnak adott interjújában többek között azt is elmondta, hogy jelenleg már “minden baja van”. Eljött az az idő, hogy amikor reggelente felkel, össze kell raknia magát csontról csontra.

Nemrég megoperálták a kezét, de ha ez nem lenne elég nyakgerinc-zsibbadással is kezelik. Rendszeresen kell járnia fizioterápiás kezelésre és gyógytornára, ennek köszönhetően bírja végig csinálni a három órás előadásokat.

Bár a teste öregszik, Robi fejben még mindig fiatalnak érzi magát.

“Mindig is egy örökmozgó ember voltam, aki túlpörgeti magát, aminek a fele is elég lenne. Sokszor figyelmeztetett a testem, hogy jobban kell figyelnem magamra. Mielőtt színpadra megyek, már bemelegítek előtte biztos, ami biztos.”

Országszerte nagy sikerrel lép fel a Gergely Theáter produkcióval, ahol még mindig a nők álmát alakítja. Nem érzi, hogy a kora miatt hiteltelenné válna az alakítása és örül neki, hogy rajongói a mai napig látják benne a hős szerelmes férfit. Erről pedig meg van a maga elmélete:

Manapság azt vettem észre, hogy míg az én férfitudatom nem változott, addig a világ egy furcsa irányba indult el. A nők macsósabbak lettek, a férfiak nőiesebbek. A rajongóim egy része velem öregedett, de azt vettem észre, hogy a fiatalabb hölgyek jelentős részének is megnyerő egy ilyen úriember, mint én vagyok.

Gergely Róbert mindig is úgy élt a köztudatban, hogy tucatnyi szeretője volt. Ezt a képet szándékosan teremtette magáról a színpadon, a való életben azonban túl van egy váláson és a finom érdeklődéseken kívül nem tépik nála a sorszámokat a hölgyek.

“Ez olyan, mint amikor a mesében a királyt az udvartartása teszi királlyá. Az én “udvartartásom” pedig szép férfiakból és nőkből állt.”

Forrás: Blikk.hu /(Bors)

Hasonló hírek

A Dallas Samanthája még mindig csodásan néz ki

Mazsi

Te csinálnál ilyet? Halott egerekből készít fülbevalót!

Géza

Nagyon félek, rákos vagyok – ismerte el az exszupermodell, Janice Dickinson

Edit