Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Gépfegyveres katonák védik egészen januárig a karácsonyi vásárt Budapesten!

To­vábbra is ér­vény­ben van, és marad is a har­mad­fokú ter­ror­fe­nye­ge­tett­ség Ma­gyar­or­szá­gon. Meg kell ta­nul­nunk együtt élni a fegy­ve­res ka­to­nák tö­me­gé­vel.

Gépfegyveres katonák védik egészen januárig a karácsonyi vásárt Budapesten!

Maradnak a szigorú biztonsági óvintézkedések Magyarországon – erről Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója számolt be az M1 híradójában.

Ez azt jelenti, hogy továbbra is érvényben van a harmadfokú terror fenyegetettség Magyarországon, tehát marad az utcákon a tömeges fegyveres katonai és rendőri jelenlét.

Gépfegyveres katonák védik egészen januárig a karácsonyi vásárt Budapesten! 2

Az adventi időszakban természetesen rengeteget járőröznek majd a karácsonyi vásáron is, ami nem meglepő, hiszen pár hete még azt lehetett hallani, hogy például a bécsi adventi vásár a terroristák egyik kiemelt célpontja lehet, ahol esetlegesen vérfürdőt rendezhetnek.

Bakondi György azt mondta, amíg bármiféle fenyegetettség fennáll, addig szükség van ezekre az intézkedésekre, így idén még minden bizonnyal köztünk járnak majd a rend őrei gépfegyvereikkel.

Gépfegyveres katonák védik egészen januárig a karácsonyi vásárt Budapesten! 1

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Felbukkantak újra az illegális migránsok, azonban rendőreink készenléte- és hazaszeretete töretlen, így kudarcba fulladt belépési kísérletük! Oszd meg!

Géza

Újabb emberöléssel vádolják Fenyő János gyilkosát

Mazsi

Három év börtönre ítélték Kiss Ernőt

info