Főoldal » George Clooney olyannal szexelt, akivel nem lett volna szabad
Bulvár

George Clooney olyannal szexelt, akivel nem lett volna szabad

A sztár nevét emiatt most a pedofil Jeffrey Epsteinnel emlegetik együtt, pedig ő nem vett részt az üzletember szexpartijain.

George Clooney-t azzal vádolják, hogy szexelt a pedofil Jeffrey Epstein exszeretőjével. Az 58 éves színészről azután terjedt el a hír, hogy Epstein a börtönben öngyilkos lett.

Ghislaine Maxwellt pedig azzal gyanúsítják, hogy egykori párjának, Epsteinnek fiatal lányokat szolgáltatott. Róla derült ki, hogy a hollywoodi sztárral egy vécében estek egymásnak.

Clooney-ról Epstein egykori szexrabszolgája, Virginia Giuffre rántotta le a leplet kéziratában, amelyet a New York-i bíróságon mutattak be.

Giuffre szerint Maxwell orálisan elégítette ki Clooney-t, erről pedig olyan izgatottan számolt be, mintha csak hercegnővé avatták volna. A szexuális együttlét időpontjáról azonban nincsenek adatok.

Arról sincsenek hírek, hogy a színész részt vett volna Epstein szexpartijain, vagy kiskorúakkal került volna kapcsolatba.

A híreket George Clooney képviselői egyelőre nem kommentálták. A pedofil Epstein szombaton, 66 évesen halt meg a börtönben, feltehetően öngyilkos lett – írja a The Sun.

Forrás: The Sun.

Hasonló hírek

Megdöbbentő: Élő adásban ette meg könyvét a professzor

Edit

Abaházi Csaba: „Volt időszak, amikor szégyelltem magam”

Mazsi

Íme Geszti Péter 12 pontja a bevándorlókról!

Mazsi