Image default
Bulvár

George Clooney olyannal szexelt, akivel nem lett volna szabad

A sztár nevét emiatt most a pedofil Jeffrey Epsteinnel emlegetik együtt, pedig ő nem vett részt az üzletember szexpartijain.

George Clooney-t azzal vádolják, hogy szexelt a pedofil Jeffrey Epstein exszeretőjével. Az 58 éves színészről azután terjedt el a hír, hogy Epstein a börtönben öngyilkos lett.

Ghislaine Maxwellt pedig azzal gyanúsítják, hogy egykori párjának, Epsteinnek fiatal lányokat szolgáltatott. Róla derült ki, hogy a hollywoodi sztárral egy vécében estek egymásnak.

Clooney-ról Epstein egykori szexrabszolgája, Virginia Giuffre rántotta le a leplet kéziratában, amelyet a New York-i bíróságon mutattak be.

Giuffre szerint Maxwell orálisan elégítette ki Clooney-t, erről pedig olyan izgatottan számolt be, mintha csak hercegnővé avatták volna. A szexuális együttlét időpontjáról azonban nincsenek adatok.

Arról sincsenek hírek, hogy a színész részt vett volna Epstein szexpartijain, vagy kiskorúakkal került volna kapcsolatba.

A híreket George Clooney képviselői egyelőre nem kommentálták. A pedofil Epstein szombaton, 66 évesen halt meg a börtönben, feltehetően öngyilkos lett – írja a The Sun.

Forrás: The Sun.

Hasonló hírek

Méregdrága lomtalanítás: Kidobta spórolt pénzét Medveczky Ilona!

Mazsi

Bosszú: Szabályosan kivégezték azt az általános iskolai tanárt Pennsylvániában, akit előtte felfüggesztettek..

Géza

Döbbenet! Nikolaj Ceausescu nem halt meg! Ceaușescu, vagy az akkori sajtó átvágta az egész világot!

Géza