Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Gáspár Győző retteg a húsvéttól: Eltiltotta a családját! Bezárkóznak!
Gáspár Győző retteg a húsvéttól: Eltiltotta a családját! Bezárkóznak!
(Fotó: Facebook)

Gáspár Győző retteg a húsvéttól: Eltiltotta a családját! Bezárkóznak!

Hirdetés

Bár Gás­pár Győző mé­lyen val­lá­sos, a hús­vét ün­ne­pét na­gyon régen ki­tö­rölte saját és csa­ládja éle­té­ből. Az ok egy­szerre pró­zai és meg­hök­kentő.

A Gáspár család számára ez a hétvége éppen úgy telik majd, mint az összes többi.Nem lesz sonka az asztalon, a lányok pedig nem várják hímes tojásokkal a locsolókat.

“Megmondom őszintén, nálunk Evelin születésekor letiltottam a húsvétot.”

Gáspár Győző retteg a húsvéttól: Eltiltotta a családját! Bezárkóznak!

(Fotó: Facebook)

Nagyon drága buli ugyanis lányos apaként locsolókat fogadni a házban. Én pedig ugye kétszeresen is érintett vagyok a dologban. Annyi pénz és csoki tojás a világon nincsen, amennyit a lányaim hétfőn kioszthatnának.

“Szóval nálunk szimpla hétvége lesz. A templomba persze elmegyünk, de ez sem lesz ünnepi, hiszen egyébként is járunk” – magyarázza a Gáspár család feje, akinek gyermekkorából azért akadnak szép húsvéti emlékei.

“Gyerekként imádtam ezt az ünnepet.Drága anyám is nagyon várta, hogy Zsoltival elinduljunk locsolkodni, mert tudta jól, hogy a keresett pénzecskénket az utolsó fillérig neki adjuk. Ő abból fizette be az elmaradt számlákat és egyenlítette ki a tartozásokat” – emlékszik vissza Győzike, aki saját bevallása szerint, lányait soha nem locsolta még meg, és feleségét is csak gyermekkorukban.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: