Hirmagazin.eu
Főoldal » Gáspár Győző levélben kéri Orbán Viktor segítségét
Bulvár

Gáspár Győző levélben kéri Orbán Viktor segítségét

Szeretné tisztázni magát az adócsalási vádak alól, mert továbbra is ártatlannak vallja magát. Fellépéseit sorra mondják vissza, és mindez már az egészségét is megviseli.

Nemcsak Orbán Viktortól, hanem az ország összes vezetőjétől bocsánatot kér Gáspár Győző, akinél 200 millió forintot foglalt le az adóhatóság. A levelet Orbán Viktor, Áder János, Trócsányi László, Polt Péter és Pintér Sándor kapja meg. Győzike állítása szerint nem segítséget hanem megértést kér, és hogy illesse meg őt is az ártatlanság vélelme.

Győzike az erről készült videóban is úgy fogalmaz: egy “szívhez szóló” levelet írt felesége, Bea asszony segítségével.

Úgy fogalmazott: tiszta lélekkel és szívvel írta ezt a levelet, mert elég volt, hogy a Gáspár családot a padlóra tették.

“Húsz éve vagyok a pályán, soha nem kértem segítséget, most viszont elvették a lelkünket, az életünket, az igazságunkat, itt az ideje, hogy felszólaljak!

– mondja, hozzátéve: őt is megilleti az ártatlanság védelme, és az is, mégis bűnözőként tekintenek rá és családjára. Házkutatás alatt megalázták a gyermekei előtt. Azzal is érvel, hogy a hatóság csak 50 milliós megkárosítással vádolja, mégis a többszörösét foglalta le ennek az összegnek.

Videó: Gáspár Győző megmutatja a leveleket

Győzikének a fellépéseit is sorra mondják vissza, a vádak a munkáját is hátráltatják. Kétségbeesetten kérdezi: most miből éljen? Hozzáteszi: az egészségét is megviseli mindez.

Esténként nem tudok aludni, nyugtatókon, altatókon élek, gyógyszerezem magam. Beával volt, hogy megingott a szerelmünk, de amikor a kihallgatás után hazamentem, újra beleszerettem. Boldogságot ad, mindenben támogat, ahogy a lányaim is. Nem érdemlem meg a családom, mert ilyen bajba kevertek minket, hogy a kislányom arra ébred, hogy kommandósok kirángatják az ágyból. Virág azonban megölelt és azt mondta, sose kellene neki jobb apa.

A Gáspár család állítólag semmitől nem riad vissza, képes akár Strasbourgig, az Emberi Jogok Európai Bíróságáig is elmenni, de az Egyenlő Bánásmód Hatósággal is tervezik a kapcsolatfelvételt. Győzike biztos benne: ha egyszer véget ér ez a mizéria és bebizonyosodik az ártatlansága, akkor vaskos kártérítést kap majd a család.

Szeretlek Magyarország

Hasonló hírek

Egy kamionos őrült ötlete a kamionja védelmére

info

Victoria Beckham kiárulja kislánya kinőtt ruháit

info

De édes: Harry herceg ezekkel a szerelmes sorokkal köszöntötte Meghant

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------