Hirmagazin.eu
Főoldal » Galéria: Különös halálesetek – Ki gondolta, hogy a tejszínhab-szifon és a savanyú káposzta egyaránt veszélyesek?
Életmód hírek

Galéria: Különös halálesetek – Ki gondolta, hogy a tejszínhab-szifon és a savanyú káposzta egyaránt veszélyesek?

A halál van akkor érkezik, mikor a legkevésbé számítunk rá. Néha pedig elég furcsa módszereket választ. Nézzük, melyek voltak az elmúlt évtizedek legkülönösebb halálesetei!

Viktor Sedov, a Moszkvai Nagyszínház hegedűse akkor veszítette életét, amikor egy koncert közben 2013-ban beleesett a zenei árokba..
A francia blogger, Rebekka Burger 33 évesen, egy tejszínhab-szifon miatt halt meg. A tejszínhab-szifon a kezében felrobbant, a robbanás következtében a nő annyira megijedt, hogy infarktust kapott és meghalt.
Adolf Frigyes svéd király 1771-ben halt meg, meg halálra zabálta magát! Szervezete nem bírta ezt az étel-kombinációt: homár, savanyú káposzta, kaviár, füstölt hering, párolt lazac, meggyes pite. A lakoma végén már annyira tele volt a gyomra, hogy nem tudott nyelni, nem volt hely, ahova az étel beférhessen, így az utolsó falatnál megfulladt! Szó szerint halálra zabálta magát!
A 94 éves Hanry Hall, Anglia egyik legidősebb világítótorony-őre volt, és makk egészséges. Orvosai akkor, még min 20 évet jósoltak neki, azonban meghalt, mert mindig is kíváncsi kacsa volt. Kigyulladt a világítótorony, ő pedig odarohant megnézni, mekkora a baj. Közvetlenül a hatalmas lángokkal égő torony mellől kémlelte a katasztrófát, amikor ráesett egy hatalmas gerenda, ami agyonütötte.
Az amerikai James Otis egy különleges figura volt. Mindig azt mondogatta, hogy villámcsapás által szeretne meghalni, majd öregen. Ezen kívánsága részben teljesült, amikor 1783-ban, 32 évesen egy nagy viharban állt a saját háza előtt, amikor a házba akkora villám csapott bele, hogy a háztető egy darabja leröpült, és agyonütötte a viharban nézelődő Otist.
A Forma1-es versenyző, Alan Stacey 1960-ban veszítette életét egy versenyen, amikor a sisakjának csapódott egy madár, ettől elveszítette uralmát a versenyautó felett, és összeütközött egy csapattársával. Stacey meghalt, csapattársa épségben szállt ki a roncsából.
1993-ban Gary Hoy mai pénzértéken 35 Millió Ft-ért vásárolt egy törésbiztos üveget, azonban a technikai paramétereket nem olvasta el, miszerint az üveget nem lehet betörni székkel, asztallal, nem lehet betörni kézzel, kisebb tárgyakkal. Gary 130 kg-os férfi volt, be akarta bizonyítani barátjának, hogy megérte a befektetés, és a bejárati ajtótól tiszta erővel nekifutott az ablaknak, nem járt sikerrel, az ablak betört és Gary 24 emeletet zuhant, szörnyethalt.
Kurt Gödel matematikus imádta a feleségét. Csak az ő főztjét ette meg, semmi mást, soha. Felesége, Adél, 1978-ban kórházba került, Gödel aztán nem evett semmit sem. Két és fél hónap alatt 29,5 kg-ra fogyott az amúgy is vézna férfi, és belehalt a koplalásba.
Címlapkép: shutterstock

Hasonló hírek

Múltszázadi módszerek egy mórahalmi iskolában: megdöbbentő dolgot állít a nagymama

Mazsi

Csütörtöktől újra fizetni kell a parkolásért

Géza

Tanácsok az újévi macskajaj enyhítésére, illetve megelőzésére

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!