Image default
Bulvár

Galambos Lajos néhány nap múlva kiszabadulhat!

Ügy­védje sze­rint nyolc évig nem is volt víz ott, ahon­nan ál­lí­tó­lag lopta. És a vil­lany­sze­re­lők nem hi­va­ta­los sze­mé­lyek!

2015-10-13_093405

Nem kizárt, hogy a jövő héten,  egy hónapos előzetes letartóztatás után kiszabadul Galambos Lajos. Ügyvédje állítása szerint  ugyanis sok éven át nem lophatott  vizet az egyik birtokában lévő ingatlanban, ugyanis oda  be se volt vezetve víz! – írja a Blikk.

Kicsoda is a villanyszerelő?

Ügyvédje szerint a vesztegetéssel kapcsolatban sem állják meg helyüket a vádak. Amelyek szerint Lagzi Lajcsi közfeladatot ellátó személyeket próbált volna megvesztegetni. Csakhogy az áramszolgáltató villanyszerelője nem tartozik ebbe a körbe. Így a dolog, ha el is követte a mulatós zenész, már kisebb súlyú bűncselekménynek számít.

Miért nem fizet Lajcsi?

Az ügyvéd szerint így van esély arra, hogy a jövő héten a bíróság szabadlábra helyezi…

A Galambos Lajost védő Berényi András szerint ügyfele nem azért nem hajlandó kifizetni a kárt, mert ne lenne rá pénze, hanem mert nem fizet olyan bűnért, amit nem követett el.

 

2015-10-13_093658

Lagzi Lajcsi azért ül jelenleg a rácsok mögött, mert a vádak szerint hosszú ideje több ingatlanjában is lopta az áramot, a gázt és a vizet is.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Liptai élete most tökéletes!

info

Tömegeket vonzott a Bazilika elé Boogie

info

Azért ítélnek el az emberek, mert szép vagyok…

Mazsi