Főoldal » Galambos Lajcsi: nem akarok Gesztesi sorsára jutni
Bulvár

Galambos Lajcsi: nem akarok Gesztesi sorsára jutni

Budaörs — Eddig bírta! Nyolc hónappal azután, hogy mentő vitte el, a közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt Galambos Lajos (58) ismét egészségi probléma miatt távozott a Budaörsi Járásbíróságról, ahol két hónapos szünet után folytatódott a nevével fémjelzett büntetőper.

A mulatószenész zaklatott állapotban volt, amikor a Blikk munkatársának nyilatkozott a folyosón.

Lajcsi (jobbra) és védője reggel érkeztek a bíróságra/ Fotó: Isza Ferenc

– Én erre nem akarok rámenni. Nem akarok én lenni a következő áldozat – mondta Lajcsi felsóhajtva. – Légszomjam támadt, a kezem is zsibbadni kezdett. Megboldogult Gesztesi Karcsi jutott az eszembe, akit a szíve vitt el, és magamra gondoltam. Bevallom, a májusi eset után azért döntöttem úgy, hogy továbbra is megjelenek, mert a két haláleset után úgy éreztem, kötelességem itt lenni azokkal, akiket velem együtt akarnak meghurcolni, de nem bírom tovább – tette hozzá a zenész, aki az ügy két tanújára, az ismerőseire gondolt. A két férfi a tárgyalás alatt hunyt el súlyos betegségben.

Lajcsi elárulta, barátja, Gesztesi Károly jutott az eszébe a rosszullétekor / Fotó: Varga Imre

Galambos Lajos végül az első intő jel után konzultált ügyvédjével, aki rendkívüli indítványt terjesztett elő.

– Védencemet nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is megviselte a mai tárgyalás. Mellkasi fájdalmakra panaszkodik, ezért a továbbiakban személyesen nem szeretne részt venni az eljárásban – közölte dr. Fröhlich Krisztián.

Lajcsi egyenesen a tárgyalóterem felé vette az irányt / Fotó: Isza Ferenc

– Nem vagyok jól, az előbb felhúztam magam – nyilatkozta a bírónak a mulatóssztár, de hozzátette, esetenként még meg tud jelenni. A trombitaművész a gázszolgáltató cég szakértőjének vallomása miatt izgatta fel magát, aki azt állította, olyan kazánt használtak Lajcsiék, amelynek nincs füstkivezetése.– Kérem, ilyen nem létezik, ilyet nem gyártanak, fizikailag lehetetlen – fakadt ki Lajcsi ennek hallatán.

A mulatós zenész is átesett a beengedéskor kötelező biztonsági átvilágításon / Fotó: Isza Ferenc

Dr. Vass László bíró, aki a jelen lévő ügyésszel és a többi vádlott ügyvédeivel egyetértésben elengedte Lajcsit, hangsúlyozta, amennyiben a bizonyítási eljárás hátralévő részében szükségesnek érzi, beidézheti. Lajcsi mindezt tudomásul vette, majd elviharzott.

A csalfa szakértő

A hétfői tárgyalásnak volt egy igencsak pikáns részlete is. Lajcsi ügyvédjének kérdésére reagálva ugyanis a gázszolgáltató cég szakembere – aki jelentette a gázlopást a rendőrségnek – elismerte, hogy összejött az ügy egyik vádlottjának feleségével.

– Nem tudtam, hogy a hölgy, akivel ott összejöttem, az ő felesége volt. Ez spontán történt. Emiatt majdnem elváltam, de a nejem végül megbocsátott nekem – magyarázta a szakértő, de hangsúlyozta, ezt magánügynek tekinti, ami szakértői véleményében nem befolyásolta. – Szerintem viszont furcsa, hogy olyan emberrel szemben is nyilatkozik, akinek elszédítette a feleségét – tette hozzá Lajcsi.

Hasonló hírek

Zarándokútra készül Galambos Lajos

Mazsi

Tényleg gyógyít a piros bugyi?

info

Kitiltották Ukrajnából Steven Seagalt, Putyin hollywoodi barátját

Edit