Hirmagazin.eu
Főoldal » Galambos Lajcsi: nem akarok Gesztesi sorsára jutni
Bulvár

Galambos Lajcsi: nem akarok Gesztesi sorsára jutni

Budaörs — Eddig bírta! Nyolc hónappal azután, hogy mentő vitte el, a közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt Galambos Lajos (58) ismét egészségi probléma miatt távozott a Budaörsi Járásbíróságról, ahol két hónapos szünet után folytatódott a nevével fémjelzett büntetőper.

A mulatószenész zaklatott állapotban volt, amikor a Blikk munkatársának nyilatkozott a folyosón.

Lajcsi (jobbra) és védője reggel érkeztek a bíróságra/ Fotó: Isza Ferenc

– Én erre nem akarok rámenni. Nem akarok én lenni a következő áldozat – mondta Lajcsi felsóhajtva. – Légszomjam támadt, a kezem is zsibbadni kezdett. Megboldogult Gesztesi Karcsi jutott az eszembe, akit a szíve vitt el, és magamra gondoltam. Bevallom, a májusi eset után azért döntöttem úgy, hogy továbbra is megjelenek, mert a két haláleset után úgy éreztem, kötelességem itt lenni azokkal, akiket velem együtt akarnak meghurcolni, de nem bírom tovább – tette hozzá a zenész, aki az ügy két tanújára, az ismerőseire gondolt. A két férfi a tárgyalás alatt hunyt el súlyos betegségben.

Lajcsi elárulta, barátja, Gesztesi Károly jutott az eszébe a rosszullétekor / Fotó: Varga Imre

Galambos Lajos végül az első intő jel után konzultált ügyvédjével, aki rendkívüli indítványt terjesztett elő.

– Védencemet nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is megviselte a mai tárgyalás. Mellkasi fájdalmakra panaszkodik, ezért a továbbiakban személyesen nem szeretne részt venni az eljárásban – közölte dr. Fröhlich Krisztián.

Lajcsi egyenesen a tárgyalóterem felé vette az irányt / Fotó: Isza Ferenc

– Nem vagyok jól, az előbb felhúztam magam – nyilatkozta a bírónak a mulatóssztár, de hozzátette, esetenként még meg tud jelenni. A trombitaművész a gázszolgáltató cég szakértőjének vallomása miatt izgatta fel magát, aki azt állította, olyan kazánt használtak Lajcsiék, amelynek nincs füstkivezetése.– Kérem, ilyen nem létezik, ilyet nem gyártanak, fizikailag lehetetlen – fakadt ki Lajcsi ennek hallatán.

A mulatós zenész is átesett a beengedéskor kötelező biztonsági átvilágításon / Fotó: Isza Ferenc

Dr. Vass László bíró, aki a jelen lévő ügyésszel és a többi vádlott ügyvédeivel egyetértésben elengedte Lajcsit, hangsúlyozta, amennyiben a bizonyítási eljárás hátralévő részében szükségesnek érzi, beidézheti. Lajcsi mindezt tudomásul vette, majd elviharzott.

A csalfa szakértő

A hétfői tárgyalásnak volt egy igencsak pikáns részlete is. Lajcsi ügyvédjének kérdésére reagálva ugyanis a gázszolgáltató cég szakembere – aki jelentette a gázlopást a rendőrségnek – elismerte, hogy összejött az ügy egyik vádlottjának feleségével.

– Nem tudtam, hogy a hölgy, akivel ott összejöttem, az ő felesége volt. Ez spontán történt. Emiatt majdnem elváltam, de a nejem végül megbocsátott nekem – magyarázta a szakértő, de hangsúlyozta, ezt magánügynek tekinti, ami szakértői véleményében nem befolyásolta. – Szerintem viszont furcsa, hogy olyan emberrel szemben is nyilatkozik, akinek elszédítette a feleségét – tette hozzá Lajcsi.

Hasonló hírek

Charlie Sheen keményen beszólt Barack Obamának

info

Hogy néz ki Mariah Carey?

info

Bangó Margit vallomása: ez az, ami erőt ad neki

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------