Hirmagazin.eu
Főoldal » Futárnak áll Berki Krisztián: Miért hagynék veszni havi 1 milliót?!
Bulvár

Futárnak áll Berki Krisztián: Miért hagynék veszni havi 1 milliót?!

Az izomcelebet saját bevallása szerint anyagi értelemben nem érinti negatívan a koronavírus-világjárvány, sőt, állítja, hogy remekül viseli a bezártságot is.

Berki Krisztián történetesen most is azon agyal, hogyan kereshetne pénzt, miközben a gazdaság éppen leállóban van. Persze ahogy ő mondja, nem azért gondolkodik a munkán, mert pénzre lenne szüksége, pusztán unaloműzésnek szánja a melót, és ha már lúd, legyen kövér alapon olyan irányt választott, amihez most ugyan nagy bátorság kell, de szép kis „fagyipénzt” kereshet vele

Könnyen lehet, hogy hamarosan Krisztián kézbesíti majd nekünk a megrendelt csomagokat, mivel úgy döntött, hogy futárkódással ütné el a szabadidejét.

 

„Amellett, hogy összességében nagyon nehéz helyzetet teremtett a koronavírus-világjárvány, rengeteg lehetőség is rejlik benne azok számára, akik komplexebben látják az üzleti világot. Maradjunk annyiban, hogy a kamu szakik és seftelgetős, farvízen evezős „üzletemberek” most kihullanak és el is tűnnek a balfenéken. Ez pedig jót fog tenni később a gazdaságnak. Engem például nem roppant meg a jelen helyzet, és már arra is van tervem, hogyan csináljak pénzt, ha nagyon unnám a karantént. Egyszerűen elmegyek futárnak, mert abban az ágazatban most csak az igazán bátrak dolgoznak, és ők bizony nincsenek sokan. Annyi munka van, hogy lazán meg lehet keresni havi egymilliót is, hát miért hagynám ott ezt az összeget? Jó lesz fagyira, vagy erre-arra”

– mondta nevetve Berki, aki egyébként kifejezetten élvezi a leállást, hiszen így sokkal több időt tölthet feleségével és persze a lányával.

Fotó: Ripost

„Mazsi és köztem tökéletes az összhang, szóval élvezzük egymás társaságát, ahogy eddig is. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy Nati sokkal többet van velünk, mint korábban”

– tette hozzá Berki, aki úgy véli – talán naivan -, hogy őt nem gyűrheti le a koronavírus.

„Elpusztíthatatlan vagyok, így biztos vagyok abban is, hogy engem elkerül a vírus! Persze nem rohanok elébe, vagyis betartom az előírásokat és a javaslatokat, de ha jönnie kell, hát jöjjön! Maximum tüsszentek majd párat”

– jelentette ki Krisztián.

ripost, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Zsibbad a teste Pécsi Ildikónak, és egyfolytában sír

Mazsi

A férje akarta megölni Whitney Houston lányát?

info

„Jól jött, hogy kirúgtak” – Jaksity Kata titokzatos álommunkát kapott, s újra rátalált a szerelem is

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!