Hirmagazin.eu
Főoldal » Furcsa változásokon megy át Hold
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Furcsa változásokon megy át Hold

Egy ritka jelenség négy fantasztikus holdi eseményt hoz össze egy időben, egy bizarr elmélet szerint pedig ez a világvége egyértelmű jele.

A szuper kék Hold január 31-én lesz látható az égen, utoljára ilyet az emberiség 1866. március 31-én tapasztalhatott a Daily Star információi szerint.

A Hold 31-én először kék Hold lesz, majd szuperholdként ragyog, aztán vörösre változik és aznap este még egy teljes holdfogyatkozást is végignézhetünk. Ez a négy változás az apokalipszis jele az elmélet hívői szerint.

A keresztény összeesküvés-elmélet hívők szerint a négy különálló látványos esemény a Biblia egyik versének felel meg, amely a világ pusztulását jelzi. A Hold különleges változása eszerint az elmélet szerint Krisztus földre való visszatéréséről tanúskodik, amely a napok végét jelenti.

Szerintük Lukács evangéliuma válik valóra: “És lesznek jelek a napban, holdban és csillagokban; és a földön pogányok szorongása a kétség miatt, mikor a tenger és a hab zúgni fog, Mikor az emberek elhalnak a félelem miatt és azoknak várása miatt, a mik e föld kerekségére következnek: mert az egek erősségei megrendülnek.”

A január 31-ei szuperhold igen gyorsan következik a január 1-jei és december 3-i szuperholdak után. A NASA a jelenséget például szuperhold trilógiának nevezte el.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Válassz egy almát és valami érdekes dolgot fogsz megtudni magadról

Mazsi

Az UNIVERZUM 20 törvénye, amelyet te sem kerülhetsz ki!

Mazsi

Mindenki életébe nagy változást hoz a február! Eláruljuk miért!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------