Főoldal » Furcsa párhuzam.. Oszd meg!
Belföldi hírek

Furcsa párhuzam.. Oszd meg!

Biztosan elmékeztek arra, hogy a 70-80-as években, amikor a csehek, lengyelek, románok jöttek Magyarországra, kinyaltuk a seggüket, hogy jól érezzék magukat, aztán sokan szép lassan ide is költöztek.

Püspökladány anno

Aztán, amikor mi mentük a környező országokba nyaralni, pl. a cseheknél ha magyarul kértünk valamit, az eladók bementek a raktárba, és elő se jöttek egy jó darabig.

Romániában jártam a 80-as években, akkor még fiatalemberként a szüleimmel, és Nagyváradon kerestük egy kedves ismerősünket, és a rendőrtől megkérdeztem, merre van az adott utca. A rendőr készségesen bekísért minket az örsre, mintha ott akarna mutatni egy térképet, aztán letratóztatott idős szüleimmel együtt. Másnap engedtek el, persze, azzal a jókívánsággal, hogy menjünk haza mielőbb!

Most a migránsok jönnek Európába csőstől, betegségeket terjesztenek, erőszakoskodnak, ölnek, rabolnak, gyilkolnak, és Európában a bárgyú EU-s vezetők kinyalják a seggüket.

Mi nem megyünk Dél-Afrikába, miért is mennék, viszont élnek ott fehérek, gazdák, farmerek, átlagos dolgozó emberek, akiknek ott van az életük, mert odaszülettek. Őket ott kínozzák, sanyargatják, verik, nőiket, feleségeiket megerőszakolják a feketék, megalázzák őket, elveszik a földjeiket, hoznak mindenféle törvényt, hogy alárendelt helyzetbe hozzák a fehérembereket.

Megkérdeztem egy Magyarországon már régóta ittélő, már magyar állampolgásággal rendelkező dél-afrikai születésű embert, hogy szerinte miért történik mindez. Ezt válaszolta:

“Évszázadokon keresztül a feketék voltak rabszolgaságban, most jött el az idő, hogy a fehérek kerüljenek oda. Minden fehér, akárhol él, a feketék rabszolgája kell, hgy legyen!”

Furcsa párhuzam, de elgondolkodtató!

Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Morvai Krisztina: Brüsszelben is változást akarnak látni az európai választók

Géza

Mindenki nyomja a féket a migrációs válság miatt

info

Magyarország és Oroszország előbb látták a migráció árnyoldalait, mint bárki a világon! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------