Image default
Belföldi hírek

Furcsa párhuzam.. Oszd meg!

Biztosan elmékeztek arra, hogy a 70-80-as években, amikor a csehek, lengyelek, románok jöttek Magyarországra, kinyaltuk a seggüket, hogy jól érezzék magukat, aztán sokan szép lassan ide is költöztek.

Püspökladány anno

Aztán, amikor mi mentük a környező országokba nyaralni, pl. a cseheknél ha magyarul kértünk valamit, az eladók bementek a raktárba, és elő se jöttek egy jó darabig.

Romániában jártam a 80-as években, akkor még fiatalemberként a szüleimmel, és Nagyváradon kerestük egy kedves ismerősünket, és a rendőrtől megkérdeztem, merre van az adott utca. A rendőr készségesen bekísért minket az örsre, mintha ott akarna mutatni egy térképet, aztán letratóztatott idős szüleimmel együtt. Másnap engedtek el, persze, azzal a jókívánsággal, hogy menjünk haza mielőbb!

Most a migránsok jönnek Európába csőstől, betegségeket terjesztenek, erőszakoskodnak, ölnek, rabolnak, gyilkolnak, és Európában a bárgyú EU-s vezetők kinyalják a seggüket.

Mi nem megyünk Dél-Afrikába, miért is mennék, viszont élnek ott fehérek, gazdák, farmerek, átlagos dolgozó emberek, akiknek ott van az életük, mert odaszülettek. Őket ott kínozzák, sanyargatják, verik, nőiket, feleségeiket megerőszakolják a feketék, megalázzák őket, elveszik a földjeiket, hoznak mindenféle törvényt, hogy alárendelt helyzetbe hozzák a fehérembereket.

Megkérdeztem egy Magyarországon már régóta ittélő, már magyar állampolgásággal rendelkező dél-afrikai születésű embert, hogy szerinte miért történik mindez. Ezt válaszolta:

“Évszázadokon keresztül a feketék voltak rabszolgaságban, most jött el az idő, hogy a fehérek kerüljenek oda. Minden fehér, akárhol él, a feketék rabszolgája kell, hgy legyen!”

Furcsa párhuzam, de elgondolkodtató!

Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Gólyahír: megszületett Kis Grófo harmadik gyermeke! Gratulálunk!

Géza

Nyugdíjba mehet a mama, ha unokájával marad

Edit

Soros György díjat kapott a bátorságáért, de továbbadta – videó

Géza