Hirmagazin.eu
Főoldal » Furcsa jelenetek Galambos Lajos tárgyalásán: eltűnt az egyik vádlott
Bulvár

Furcsa jelenetek Galambos Lajos tárgyalásán: eltűnt az egyik vádlott

Budaörs – Pontosan, de morcosan érkezett büntető perének idei utolsó felvonására a 30 milliós közüzemi csalással és hivatalos személy megvesztegetésével vádolt mulatós sztár.

– Kérem, ne fényképezzenek, nem járulok hozzá – kiàltotta Galambos Lajos (58), amikor a Budaörsi Járásbíróság folyosójáról a tárgyalóterembe lèpett. Pár perccel később már távozott is, mert a harmadrendű vádlott nem jelent meg betegségre hivatkozva. Ezt követően a bíró, dr. Vass László szünetet rendelt el, hogy közben a rendőrséggel ellenőriztesse, valóban betegség gátolja-e a tanút a megjelenésben. A tárgyalást egyébként a távollétében is megtartják.

A rendőrök nem találták otthon a harmadrendű vádlottat, hozzátartozója tájékoztatása szerint, orvoshoz ment. A bíró nem fogadta el, hogy beteg, elrendelte az elővezetését és folytatta a tárgyalást, illetve a bizonyítási eljárást. Már meg is kezdődött a soron következő tanú meghallgatása.

Szeptemberben volt négy éve, hogy Lajcsit és feleségét közműlopással vádolták meg, akkor kezdődött máig tartó kálvária. Bár az énekes ártatlannak vallja magát, 125 napot töltött letartóztatásban. Az embert próbáló időszakról könyvet is írt, amely 2016 áprilisában Elfújom az igazságot címmel jelent meg.

A mulatós sztár szeptember azt mondta, nem tudja elképzelni, hogy visszatérjen a börtönbe, ám ha felfüggesztett börtönbüntetést helyeznének kilátásba, valószínűleg elfogadná.

– Korábban is hangsúlyoztam, ha kijavítják a vádirat hibáit, elképzelhetőnek tartom a megegyezést. Ártatlan vagyok, de nem akarok még évekig bíróságra járni. Hibát követnék el, ha abba belemennék, milyen ügyészi ajánlatot tartanék elfogadhatónak, hiszen most is felmentő ítéletben reménykedem, de ha egy felfüggesztett szabadságvesztéssel pontot lehetne tenni az ügy végére, lenyelném a békát – mondta akkor Galambos Lajos, akit nagyon megvisel a bírósági hercehurca.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Pozsonyi Zita

 

Hasonló hírek

Zene a Google Fordító és egy basszusgitár segítségével

info

Sokkot kapott az anyuka! Levágott nemi szervet talált az ételében!

Mazsi

Tényleg ennyi volt? Sokkoló, amit Majkáról mondanak

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------