Image default
Bulvár

Furcsa jelenetek Galambos Lajos tárgyalásán: eltűnt az egyik vádlott

Budaörs – Pontosan, de morcosan érkezett büntető perének idei utolsó felvonására a 30 milliós közüzemi csalással és hivatalos személy megvesztegetésével vádolt mulatós sztár.

– Kérem, ne fényképezzenek, nem járulok hozzá – kiàltotta Galambos Lajos (58), amikor a Budaörsi Járásbíróság folyosójáról a tárgyalóterembe lèpett. Pár perccel később már távozott is, mert a harmadrendű vádlott nem jelent meg betegségre hivatkozva. Ezt követően a bíró, dr. Vass László szünetet rendelt el, hogy közben a rendőrséggel ellenőriztesse, valóban betegség gátolja-e a tanút a megjelenésben. A tárgyalást egyébként a távollétében is megtartják.

A rendőrök nem találták otthon a harmadrendű vádlottat, hozzátartozója tájékoztatása szerint, orvoshoz ment. A bíró nem fogadta el, hogy beteg, elrendelte az elővezetését és folytatta a tárgyalást, illetve a bizonyítási eljárást. Már meg is kezdődött a soron következő tanú meghallgatása.

Szeptemberben volt négy éve, hogy Lajcsit és feleségét közműlopással vádolták meg, akkor kezdődött máig tartó kálvária. Bár az énekes ártatlannak vallja magát, 125 napot töltött letartóztatásban. Az embert próbáló időszakról könyvet is írt, amely 2016 áprilisában Elfújom az igazságot címmel jelent meg.

A mulatós sztár szeptember azt mondta, nem tudja elképzelni, hogy visszatérjen a börtönbe, ám ha felfüggesztett börtönbüntetést helyeznének kilátásba, valószínűleg elfogadná.

– Korábban is hangsúlyoztam, ha kijavítják a vádirat hibáit, elképzelhetőnek tartom a megegyezést. Ártatlan vagyok, de nem akarok még évekig bíróságra járni. Hibát követnék el, ha abba belemennék, milyen ügyészi ajánlatot tartanék elfogadhatónak, hiszen most is felmentő ítéletben reménykedem, de ha egy felfüggesztett szabadságvesztéssel pontot lehetne tenni az ügy végére, lenyelném a békát – mondta akkor Galambos Lajos, akit nagyon megvisel a bírósági hercehurca.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Pozsonyi Zita

 

Hasonló hírek

És íme, a nagy visszatérés!

info

Oktatófilmben látottak alapján mentette meg a 12 éves fiú a fulladozó 2 éves kishúgát – videó

info

Közölte a család, mikor lesz Koós János temetése – Ezt kérik a szertartásra érkezőktől

Mazsi