Hirmagazin.eu
Külföld

Frissítve: Négyéves kisfiú kapott életfogytiglant sorozatgyilkosságért.. – Szólj hozzá!

Hihetetlen dolgokért ítélte el a bíróság a mindössze 4 éves kisfiút.

Életfogytig tartó börtönbüntetést kapott Ahmed Manszur Karni, négyéves egyiptomi kisfiú a kairói bíróság ítélete szerint. Az esetről az Independent számolt be, a 114 vádlottat felölelő ügyben a kisfiút négy gyilkosságért, nyolc emberölési kísérletért, vandalizmusért és hivatalos személy megfenyegetéséért ítélték életfogytiglanra.

A vád szerint az elkövetett bűncselekmények 2014 körülre tehetőek, amikor a kisfiú még csak 2 éves volt.

Természetesen a kisfiú nem követett el semmit, a neve tévedésből került fel a 114 vádlott közé, de ami ennél sokkal-sokkal szomorúbb, hogy ez a bíróságon senkit nem érdekelt. A bíró minden vádlottat életfogytiglanra ítélt.

A kisfiú védőügyvédje, Fejszal al-Szaid a sajtónak elmondta, hogy a fiú neve tévedésből került a vádlottak listájára, pedig ő átadta a bíróságnak a négyéves gyerek születési anyakönyvi kivonatát, bizonyítva ezzel, hogy “védence” biztosan nem követte el a bűncselekményeket, amikkel vádolják.

Csakhogy a bíróságon azt nem adták oda a bírónak…

Az említett ügyvéd szerint egyébként a bíró valószínűleg el sem olvasta az ügy aktáit, egy másik ügyvéd pedig azt mondja, hogy ez az eset újabb bizonyítéka a botrányosan működő egyiptomi igazságszolgáltatásnak.

Ez az ügyvéd azt is nyilatkozta a nyugati sajtónak, hogy Egyiptomot mára őrültek irányítják és az “ésszerűség öngyilkosságot követett el”.

Egyiptomban jelenleg katonai diktatúra működik Abdel Fatah al-Sziszi elnök vezetésével, miután 2013-ban Mohammed Morszi választott kormánya megbukott. Jelenleg 40 ezer ellenzéki van börtönben.

Fejszal al-Szaid megmaradt a gyermek védőügyvédjének az ítélet kihirdetése után, és folytonos igazságkeresése eredményének köszönhetően az igazságügyi tálca egy befolyásos politikusának közbenjárására a gyermek halálbüntetését 20 év börtönbüntetésre változtatták.

Az ártatlan gyermek a börtönből, jó magaviselete esetében is csak 2026-ban szabadulhat.

Nyitókép: Abdel Fatah al-Sziszi 201-ben; Wikipedia

Szólj hozzá! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Tilos a burka és a nikáb viselése is

Mazsi

Az IÁ elleni aktívabb küzdelemre szólították fel Európát

info

Embercsempészeket lepleztek le nemzetközi akcióban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------