Hirmagazin.eu
Főoldal » Friss hírek érkeztek a súlyos beteg magyar sportolóról
Bulvár

Friss hírek érkeztek a súlyos beteg magyar sportolóról

Elkezdődött Tóth Róbert kezelése az Egyesült Államokban. Az ifjúsági Európa-bajnok kajakos igyekszik nem elhagyni magát.

Az Egyesült Államokban elkezdődhetett Tóth Róbert kezelése, a korábbi U23-as Európa-bajnok kajakost 2017-ben támadta meg a rák egy agresszív formája.

Tóth a cisztikus carcinoma nevezetű ritka betegségben szenved. A kór előbb a könnycsatornáját támadta meg, aztán a gerincén és a májában is kialakultak áttétek. Itthon sugár- és kemoterápiás kezelést kapott, a szeme mögötti daganatot sikerült is teljesen eltüntetni, de a sugárterápia miatt a bal szemére megvakult.

Az már korábban kiderült, hogy az életmentő kezelésre csak külföldön van lehetőség, az viszont nagyon drága: az ellátás költsége egy évre 150 ezer dollár (43 millió forint). Ezt az összeget pedig előre kérte az a houstoni klinika, ahol Róbertet is kezelik. Szerencsére több segítséget is kaptak, így az előleget le tudták tenni.

„Eddig 30 ezer dollár, azaz körülbelül nyolc és fél millió forint gyűlt össze. Ez fantasztikus, nagyon hálásak vagyunk” – mondta Tóth párja, Reményi Diána, aki arra is kitért, hogy a kedvese májából vett biopszia eredménye azt mutatta, romlott az állapota. Egyszerűen muszáj volt elkezdeni a kezelést, nem maradt több idejük.

Róbert egyébként igyekszik nem elhagyni magát, próbálja a lehetőségeihez képest normalizálni az életét. Még kajakba is ült, bár ahogy fogalmazott, minden kilométer után ki kellett állnia. Azért hozzátette, nem adja fel, akkor is megy tovább.

Forrás: Ripost

Fotó: Instagram

Hasonló hírek

A szőke bombázó tudta, hogy veszi a kamera, mégis ledobta bikini felsőjét

Edit

Óriási fordulat: megvan VV Fanni gyilkosa?

Mazsi

Megáll az ész: Amal szakadtan, Clooney kihízott ingben tűnt fel

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------