Image default
Bulvár

FRISS HÍR SCHUMACHERRŐL! Itt lesz látható a legendás pilóta!

Friss híreket kaptunk a legendás Michael Schumacherről, aki súlyos balesetét követően eltűnt a világ szeme elől és azóta sincs semmilyen hír felőle állapotát illetően.

Hamarosan Mallorca szigetére költözhet az öt éve súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher és családja, a pilóta felesége ugyanis nemrégiben 30 millió euróért megvásárolt ott egy 15 ezer négyzetméteres birtokot, amely egyébként korábban a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez tulajdonában is volt – írja a Nemzeti Sport.

„Hivatalosan is megerősíthetem, hogy Michael Schumacher és családja ide költözik a városunkba, és minden készen áll a fogadásukra” – idézte a svájci L’Illustré magazin a település polgármesterét, Katia Rouarchot a Player.hu szerint.

Azt egyelőre nem tudni, hogy véglegesen, pihenésre, esetleg terápiás céllal költözik-e a család Mallorca szigetére, ám a lap szerint az biztos, hogy az Andratx mellett található hely egy valódi erődítmény, amit szigorúan őriznek.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

A rajongóinak üzent agyvérzése után Alain Delon – Így érzi most magát a színészóriás

Mazsi

Szétverte modell feleségét, most ő a net ellensége

info

Kálmán Olga h…e kérdése a kormányhoz

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------