Külföld

Friss hír: Robbanás egy magyar szépségszalonban, a tulajdonos meghalt

Vélhetően egy csomagba rejtett bomba robbant a kaliforniai Aliso Viejo város magyar szépségszalonjában. A 48 éves magyar tulajdonosnő a helyszínen életét vesztette, hárman pedig megsérültek a robbanásban.

Először azt gondolták gázszivárgás okozta a detonációt, ami egy magyar szépségszalonban történt Kaliforniában, később azonban az FBI úgy nyilatkozott: nem hiszik, hogy baleset volt, ezt a robbanást egy szerkezet okozhatta.

Az M1 információi szerint a szövetségi nyomozóhatóság már több magyart is kihallgatott, volt akinél házkutatást is tartottak.

Friss hír: Robbanás egy magyar szépségszalonban, a tulajdonos meghalt
Vélhetően bomba robbant egy kaliforniai magyar kozmetikában. Fotó: M1

Az M1 helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy az FBI egy robbanószerkezet darabjait találta meg a magyar szépségszalonban. A nyomozóiroda „gyanús anyagokat is talált”, amelyeket már elemeznek.

Egyelőre nem tudják, hogyan juthatott a bomba a helyszínre, meg nem erősített sajtóinformációk szerint azonban egy kézbesítő juttatta el a kozmetikába, amely egy orvosi központ első emeletén működött.

Az elhunyt magyar tulajdonos 15 éve élt az Egyesült Államokban férjével, édesanyjával és felnőtt gyermekével. Sokan ismerték és elismerték az üzletasszonyt, aki egyébként a múlt héten érkezett vissza az USA-ba Magyarországról.
Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Évértékelő – Trump tündöklése és a szíriai orosz intervenció volt az év meglepetése az Egyesült Államokban

info

Allahot éltető férfi késelt Bajorországban

Edit

Óriási hiba lenne, ha Izrael megtámadná Iránt

info