Hirmagazin.eu
Főoldal » Friss! Elképesztően kifakadt Kóbor János, az Omega frontembere: “Ennyi nyugdíjból éhen halni se tudok! Beteg vagyok, még a gyógyszereimre se futja!” Oszd meg!
Bulvár

Friss! Elképesztően kifakadt Kóbor János, az Omega frontembere: “Ennyi nyugdíjból éhen halni se tudok! Beteg vagyok, még a gyógyszereimre se futja!” Oszd meg!

Kóbor nem titkolja tovább a nyugdíja összegét! Íme, a népszerű énekes nyugdíja: 34 ezer Ft!

Kóbor János az Omega frontembereként még ma is sokat koncertezik, hiába érte már el rég a nyugdíjas kort, nem akar otthon ülni. Akkor lenne igazán nagy bajban, ha mégis a nyugodt életet választaná, ugyanis a nyugdíja szinte semmire nem lenne elég – írja a nephangja.com elnevezésű internetes portál, az egyik cikkjében!

Íme: http://www.anephangja.com/2018/03/friss-elkepesztoen-kifakadt-kobor-janos.html

***

HIRMAGAZIN.EU: Minket is meglepett, hogy Kóbor János, akit ország-világ szeretett és szeret, a nagyhírű, az egész világ által ismert és megbecsült OMEGA együttes frontembere, ilyen sanyarú körülmények között él! Ezért, utánajártunk, mindenhol, ahol fellehetőek a bevételei, és láss csodát, ezt találtuk!

  • Jogdíjakból .. nagyon sok .. bevétel/hónap (az összeget nem írhatjuk le, mert személyiségi jogot sért);
  • Már tíz éve élnek Kóbor Jánosék az eredetileg Korda György által építtetett gyönyörű törökbálinti házban. Az Omega frontembere nem sűrűn mutogatja otthonát, de a TV2-t beengedte, és körbejárták a luxusotthont, amelyben mások mellett hangstúdió, vendégszoba és úszómedence is helyet kapott.
Mint látjátok, Joshi barát kérdezi Jánost, a kép János csodálatos házában készült.. Hirmagazin.eu

.. Ezek szerint, még az is elképzelhető, hogy Kóbor János nem is tud arról, hogy a nevével visszaéltek, és ilyen cikket jelenítettek meg róla!

Szólj hozz, oszd meg! Hirmagazin.eu

Alapcikk: a nephangja.com

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak Mádai Viviennél

Mazsi

Mindenét elvesztheti: volt felesége kezében Király L. Norbi sorsa

Mazsi

Így szerzett pénzt luxusútjára az anyagi gonddal küzdő Nyertes Zsuzsa

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------