Image default
Bulvár

Friss! Elképesztően kifakadt Kóbor János, az Omega frontembere: “Ennyi nyugdíjból éhen halni se tudok! Beteg vagyok, még a gyógyszereimre se futja!” Oszd meg!

Kóbor nem titkolja tovább a nyugdíja összegét! Íme, a népszerű énekes nyugdíja: 34 ezer Ft!

Kóbor János az Omega frontembereként még ma is sokat koncertezik, hiába érte már el rég a nyugdíjas kort, nem akar otthon ülni. Akkor lenne igazán nagy bajban, ha mégis a nyugodt életet választaná, ugyanis a nyugdíja szinte semmire nem lenne elég – írja a nephangja.com elnevezésű internetes portál, az egyik cikkjében!

Íme: http://www.anephangja.com/2018/03/friss-elkepesztoen-kifakadt-kobor-janos.html

***

HIRMAGAZIN.EU: Minket is meglepett, hogy Kóbor János, akit ország-világ szeretett és szeret, a nagyhírű, az egész világ által ismert és megbecsült OMEGA együttes frontembere, ilyen sanyarú körülmények között él! Ezért, utánajártunk, mindenhol, ahol fellehetőek a bevételei, és láss csodát, ezt találtuk!

  • Jogdíjakból .. nagyon sok .. bevétel/hónap (az összeget nem írhatjuk le, mert személyiségi jogot sért);
  • Már tíz éve élnek Kóbor Jánosék az eredetileg Korda György által építtetett gyönyörű törökbálinti házban. Az Omega frontembere nem sűrűn mutogatja otthonát, de a TV2-t beengedte, és körbejárták a luxusotthont, amelyben mások mellett hangstúdió, vendégszoba és úszómedence is helyet kapott.
Mint látjátok, Joshi barát kérdezi Jánost, a kép János csodálatos házában készült.. Hirmagazin.eu

.. Ezek szerint, még az is elképzelhető, hogy Kóbor János nem is tud arról, hogy a nevével visszaéltek, és ilyen cikket jelenítettek meg róla!

Szólj hozz, oszd meg! Hirmagazin.eu

Alapcikk: a nephangja.com

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Rendőrök törték rá az ajtót Lindsay Lohanre, hogy megmentsék erőszakos vőlegényétől

Edit

Szomorú évforduló! Van remény Schumi számára?

Mazsi

Összeomlott Bochkor Gábor, amikor Várkonyi Andrea elhagyta

Mazsi