Hirmagazin.eu
Főoldal » Friss családi fotó Szinetár Dóráékról: a színészházaspár a kis Benjaminnal közösen ünnepelt
Bulvár

Friss családi fotó Szinetár Dóráékról: a színészházaspár a kis Benjaminnal közösen ünnepelt

Csodálatos helyen ünnepelte házassági évfordulóját Szinetár Dóra és Makranczi Zalán. Az alkalomra a kis Benjamin is velük tartott.

Szinetár Dóra és férje 7 évvel ezelőtt találtak egymásra és 4 éve házasodtak össze. A jeles esemény évfordulója alkalmából a színészpár különleges helyre utazott: a Mátrába mentek romantikázni, ahova a közös gyermekük is elkísérte őket.

“Pár évvel ezelőtt nyáron el akartunk menni valahova pár napra romantikázni kettesben, Zalánnal, és teljesen véletlenül találtunk rá egy helyre, éppen a Mátrában. A vendéglátónk Földi Ádám, aki néprajzkutatóként végzett Debrecenben – az édesapja juhnyájának akoljából alakított ki egy apró szállodát, miután a juhok még esőben sem voltak hajlandóak bemenni oda. A két kezével építette át, összesen négy szoba van benne, tavasz-nyár-ősz-tél” – mesélte Dóra a Story magazinnak, és azt is elárulta, hogy már harmadszor térnek vissza erre a csodás helyre férjével és közös gyermekükkel.

Dóri azt mondja, ha hármasban vannak, mindent együtt csinálnak. “Zalán szerencsére nagyon résztvevős apuka, boldogan pelenkáz és fürdet, de többnyire mindent együtt csinálunk. Egyrészt azért, mert így könnyebb, másrészt, mert addig is együtt vagyunk. Ráadásul Benji annyira szórakoztató társaság, annyira édes, okos, boldog kisgyerek, hogy nem teher a vele való való foglalkozás, hanem élvezetes dolog. Iszonyú jó humora van, még nem sokat beszél, de a szóvicceinket már tökéletesen érti” – mesélte a színésznő.

A kiránduló családról friss fotó is készült:

A családi fotó máűr nem érhető el. Tötölte a Facebook.. Hirmagazin.eu

blikk

Hasonló hírek

Óriási varánusz bukkant elő a vízből a thaiföldi strandolók között (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Újraforgatják a legendás filmet

info

Liptai férje nem akarja nevelni Claudia lányát! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------