Főoldal » Friss: Bundaperben hallgatták meg Nyilasi Tibort – ez derült ki a lehallgatott telefonbeszélgetésekből
A magyar foci múltja, jelene és jövője

Friss: Bundaperben hallgatták meg Nyilasi Tibort – ez derült ki a lehallgatott telefonbeszélgetésekből

Kellemetlen pillanatokat élt át Nyilasi Tibor, egykori Fradi-legenda a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol tanúként hallgatták ki a 7 éve húzódó magyarországi bundaperben.

Sokszor csak gúnynevén, “Gúnárként” emlegették Nyilasi Tibort azokban a lehallgatott telefonbeszélgetésekben, amelyek miatt az egykori Fradi-legendának csütörtökön a Pesti Központi Kerületi Bíróságon tanúvallomást kellett tennie az immár 7 éve húzódó magyarországi bundaperben. Ezen hangfelvételek alapján kiderült, hogy a fővádlottak, K. Zoltán és L. Mátyás által működtetett menedzseriroda egy Nigéria és Magyarország válogatottja közötti mérkőzést szeretett volna leszervezni 2010-ben. A vádlottak bár közvetlenül nem léptek kapcsolatba az MLSZ-elnökségi tagként dolgozó Nyilasival, azonban telefonon keresztül a Fradi öregfiúkcsapatának egykori menedzserétől, Bacsa Mihálytól próbáltak információkat szerezni és tanácsot kérni az ügyben – közölte a Bors.

“Kaptam egy e-mailt, nem tudom, kitől, nem magyarul volt, és kikértem Nyilasi úr véleményét. De nekem ezeknek a meccseknek a szervezéséhez semmi közöm nincs” – mondta a bíróságon Bacsa, majd Nyilasit is megkérdezte a bírónő.

Én bárkinek elmondom, aki megkérdez, hogyan működik egy nemzetközi meccs leszervezése. Nem emlékszem, hogy konkrétan Bacsa úrnak elmagyaráztam-e, de nem zárom ki” – mondta Nyilasi, aki hozzátette, napi szinten kap ilyen e-maileket, azonban amennyiben ez nemzetközi mérkőzéssel kapcsolatos, azonnal to­váb­bítja a szövetségen belül az illetékeseknek. “Kellemetlen nekem itt bármit is bizonygatni” – zárta mondandóját Nyilasi.

A tárgyaláson részt vevő vádlott, L. Mátyás a bíróságon elismerte, hogy megpróbáltak egy barátságos mérkőzést leszervezni Nigériával, ugyanakkor annak tervezett manipulálását tagadta, mondván, ehhez nem lenne szükséges nekik leszervezni a meccset.

A vád szerint K. Zoltán első- és L. Mátyás másodrendű vádlott szervezőként „a végeredmény előzetes ismeretében ismeretlen fogadóirodáknál ismeretlen összeggel, haszonszerzés céljából” fogadni akart a meccsekre. Az iratok nyolc, 2007 szeptembere és 2009 májusa között játszott mérkőzést tartalmaznak. A manipulációért felajánlott összeg rendszerint 2000–2500 euró (625–782 ezer forint) volt játékosonként.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Óriási reklámot kapott a magyar focicsapat

Mazsi

Németh Krisztiáné az év gólja az MLS-ben (Videó)

info

Fáklyákkal dobálták meg a Vidi buszát

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------