Image default
Bulvár

Friderikuszt is lelövéssel fenyegette meg Fenyő János

A 20 éve brutálisan kivégzett médiamogul hirtelen haragú ember hírében állt. Egyik ilyen kirohanásával jó barátját is alaposan megijesztette.

Friderikusz Sándor bátyjaként tekintett Fenyő Jánosra, akivel szoros baráti kapcsolatot ápolt. A Vico birodalom vezére halála napján is vele vacsorázott volna, hogy megbeszéljék a másnapi közös sítúra részleteit…

Friderikuszra nagy hatással volt az üzletember, ugyanakkor az Eddig című könyvében arról mesélt, hogy ő is igyekezett befolyásolni barátját bizonyos szituációkban. Az egyik ilyen alkalomkor azonban komoly meglepetés érte..

“Felfoghatatlan volt, hogy valaki így él, és volt ennek valami varázsa, mit tagadjam. Ő ezzel hatott rám, én meg talán azzal, hogy gyakran próbáltam jobb belátásra bírni.

Például gyakran megdöbbentem azon, ahogy a nőivel bánt.

János egyszerre volt nagyvonalú és végtelenül kisszerű. Ahogy mindenben, az anyagiak dolgában is nagyon szélsőségesnek mutatkozott. Az állandó barátnőjének például vett egy autót. De ahányszor úgy érezte, hogy a lány nem bánik vele úgy, ahogy ő igényli, valami mondvacsinált okkal összeveszett vele, és visszakövetelte az autó kulcsát”

– emlékezett vissza Friderikusz, aki egy alkalommal meggondolatlan ajánlatot tett Fenyő ügyeletes barátnőjének.

Friderikuszt is lelövéssel fenyegette meg Fenyő János 1
Fotó: MTI

“Amikor már harmadszor voltam a tanúja az ilyen és ehhez hasonló jeleneteknek, az ő jelenlétében odafordultam a lányhoz: azt mondd meg, kérlek, abból a típusból, amelyiknek a kulcsát most vissza kellett adnod, melyik az eggyel nagyobb autó? A lány megmondta, mire én felajánlottam:

akkor most elmegyünk, és megveszem neked azt, de örökbe.

János persze üvöltve közölte, hogy ha ezt meg merem tenni, itt három halott lesz: lelő engem, lelövi a lányt, és utána magával is végezni kénytelen”

– idézte fel a drámai pillanatot a legendás tévés. A Lokál cikkében további részletek a két férfi kapcsolatáról.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Váratlan helyről csaptak le a TV2 sztárjára

Mazsi

Újra színpadon Rékasi Károly

info

Ilyen kismama valószínűleg senki nem akarna lenni

Edit