Image default
Bulvár

Friderikusz Sándor után kutatnak rajongói

Több mint egy éve nem mutatkozott a nyilvánosság előtt Friderikusz.

Fantom, lassan ezzel a kifejezéssel lehetne illetni a ma­gyar televíziózás egyik kiváló alakját, Friderikusz Sándort. A 61 éves showman az utóbbi több mint egy évben szinte teljesen eltűnt, csupán egyszer jelent meg nyilvános eseményen: tavaly nyáron barátja, Verebes István könyvbemutatóján. Műsora pedig még ennél is régebben nincs. Az ATV képernyőjéről 2016-ban köszönt el, a beszélgetős rádióműsora pedig 2018 tavaszán szűnt meg a Music FM-en. Utolsó interjúját Szilágyi Jánosnak adta tavaly év végén. Itt nyíltan vallott arról, hogy hízása mögött egészségügyi probléma áll, és arról is beszélt, olyan jó anyagi körülmények között él, hogy nyugodtan lustálkodhat budai otthonában.

Friderikusz Sándorról hét hónapja nem tudni semmit, utolsó képünket 2018-ban készítettük róla © Bors

Azóta eltelt hét hónap és mintha a föld nyelte volt el. Hiánya a rajongóinak is feltűnt, és keresőakciót indítottak, hogy valamit megtudjanak róla.

A Facebookon működik egy közel ötezer fős internetes fanklub. Ők igyekeznek a köztudatban tartani kedvencüket. Az oldal üzemeltetője minden hírt összegyűjt a rejtőzködő életet elő showmanről, pár napja pont az Astoria környékén található irodájánál járt, hátha biztató információkat oszthat meg a csoport tagjaival.

– Frissek, gondozottak a virá­gok az iroda erkélyén, remélhetőleg a tulajdonosuk sincs túl messze – bizakodott az oldal vezetője, aki hónapok óta hiába várja a friss híreket Sándorról.

Rajongói néhány napja az irodájánál kíváncsiskodtak © Facebook

– Sajnos semmi infó, csak várakozás és vágyakozás Fridi után… – hónapok óta csak ilyen és ehhez hasonló bejegyzések születtek az oldalon, ezek szerint Sándor nem követi a felületet, és nem adott magáról hírt még a leghűségesebb rajongóinak sem.

A fanok így csak találgatnak: többen úgy vélik, Amerikában él, van, aki szerint betegség miatt vonult vissza, mások nem értik, miért nem akar visszatérni.

A Bors gondolta, hogy segít a Friderikuszt hiányoló rajongóknak, s a csütörtöki nap folyamán többször próbáltuk telefonon elérni a híres tévést. Ő azonban nem vette fel a telefont. Ezután menedzserének küldtünk e-mailben kérdéseket, melyben arra voltunk kíváncsiak, mivel tölti mostanában az idejét, illetve hogy üzen-e valami biztatót rajongói klubjának? Ám ezekre a kérdéseinkre sem kaptunk választ.

bors

Hasonló hírek

A születésnapos Jennifer Aniston szépségtrükkjei

Géza

Nem vacakolt: meztelen fenekével üzent a világnak Kesha

Edit

A hölgy 77 éves, és negyvennek néz ki. De tényleg!

Géza