Image default
Bulvár

Frei Tamás ezt jól kifőzte: két gyerek, négy lakás, ötven kávézó

Felváltva négy országban él Frei Tamás: az író őszintén mesélt arról, nála hogyan is működik a többlakiság, s hogy ennek ellenére mindenhol képes otthon érezni magát.

Frei Tamás, aki közel 20 évig dolgozott a médiában, összesen négy otthont tudhat magáénak. Élhet Budapesten, Nizza közelében, Miamiban, de még Firenzében is, mert mindegyik városban van otthona. Az egykori tévés a Best magazinnak mesélt arról, milyen is többlakiság.

– Az én koromban már nem keres barátokat az ember, hanem inkább ismerősöket szerez. Azt hiszem, nagyjából egységes számú ismerősöm van mindenhol, és mindenhol ugyanúgy otthon érzem magam. Ott vannak a ruháim, a családi fotók, a személyes tárgyaim, csak négy lakáskulcsom van egy helyett, ennyi a különbség. Ami azért persze nagyon kellemes és kényelmes élet. A telet Miamiban töltöm, mert onnan könnyebb utazni a kávéültetvényekre: tavaly Peruba, idén majd Kolumbiába. Olaszországot mindig is szerettem, úgyhogy talán mostanában Nizzában a legkevesebb időt. Ott nincs is annyi ismerősöm, mint máshol. Az volt az első Budapesten kívüli lakhelyem, és nem úgy alakítottuk a párommal, hogy a társasági élet fontos szerepet kapjon az életünkben – mesélte a Best magazinnak Frei Tamás, aki a többlakiság ellenére ugyanúgy közel áll gyermekeihez, és igyekszik úgy alakítani életét, hogy sok időt tölthessen Zsófival és Balázzsal is.

Az egykori tévés továbbá azt is elárulta, jelenleg nem készül regénnyel.

– Téma lenne, és tervben is van, hogy újra írok, de most egyszerűen nincs rá időm. […] Meg bevallom, szeretnék is kicsit eltávolodni a főhőstől, Andrétól – vallotta be a magazinnak Frei, akit továbbra is érdekel Magyarország is, de elmondása szerint nem csüng rajta.

Tehát Frei Tamás az írás helyett inkább a kávébiznisszel foglalkozik. Világszerte már 50 Frei Café-ba térhet be az ember. Ő azonban nem arra büszke, hogy melyik városban nyílt kávézója, hanem arra, hogy ez az egész koncepció állja a sarat.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

 

Hasonló hírek

A H&M első fejkendős kampányarca

info

Ennyi volt? Komoly gondba kerültek Sebestyén Balázsék

Mazsi

Kemény időszakon megy át Gáspár Evelin: bár a büntetést megúszta, a párkapcsolata tönkrement

Mazsi