Image default
Tudástár - minden érdekesség

Frászt kapott a fotós: földönkívüli tévedt a kamerája elé a temetőben

Talán ez az egyik leglenyűgözőbb videó, amelyet az elmúlt években készítettek egy feltételezett idegen lényről… ami ráadásul nem a boncasztalon fekszik. Mióta elterjedt az internet rejtett bugyraiban, azóta is arról megy a vita, hogy hamisítvány vagy valódi-e a felvétel…

Valaki egy késő délutáni órában Hawaii egyik temetőjében videózott éppen, amikor az egyik sírkő mögül egy furcsa alak bukkant elő… Az idegen lénynek tipikusan ovális feje és hosszú végtagjai vannak. Úgy fest, mintha ruha sem lenne rajta. A leggyakrabban így ábrázolják a földönkívülieket is az állítólagos szemtanúk…

A sokkoló videót ide kattintva tekintheted meg!

Sokaknak talán éppen ezért lett gyanús a felvétel. Másrészről a videó szintén a pár éve divatba jött creepy-videók jellegzetességeit hordja magán. Egy időben nagyon népszerű volt félelmetes videókat készíteni, amelynek a végén elmosódva valami ijesztő lény jelent meg… talán a divatot meglovagolva, ezek mintájára készíthette valaki.

Frászt kapott a fotós földönkívüli tévedt a kamerája elé a temetőben 1

Másrészről azonban akár igazi is lehet a lény, hiszen ki tudná bizonyítani az ellenkezőjét. Számtalan ehhez hasonló videó kering a neten, amelyet az UFO-vadászok elfogadnak valódinak. Akkor miért éppen ez lenne hamis? Ráadásul a közelmúltban volt egy hasonló felvétel szintén Hawaiiról, ahol egy ehhez kísértetiesen hasonló idegen lénnyel verekszik egy 80 éves nyugdíjas!!! Döntsd el, te mit hiszel!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Miért drága és miért hasznos a pisztácia?

Mazsi

Csányi Vilmos: Ha a hit megszűnne, a modern társadalmak napok alatt elpusztulnának!

info

Életre utaló jeleket fedeztek fel a Jupiteren: példátlan jelenségre bukkantak

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------