Image default
Bulvár

Fotók a 81 éves Korda György szülinapi bulijáról – mi is felköszöntöttük

Budapest — Micsoda energia! Korda Györgynek (81) esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, számos zenei terve mellett ráadásul egy új fába vágta fejszéjét: pianobárt nyitott a Korda Villában.

A legendás énekes a 81. születésnapi partiján – ahol barátok és kollégák köszöntötték – fel is avatta a klubot, amely a közönség számára csak februárban nyílik meg.

Előtte ugyanis az ország Gyuri bácsija beváltja a feleségétől, Balázs Kláritól ajándékba kapott utat, és egy hónapra Spanyolországba helyezi át a székhelyét.

– De persze ott is fog apróságokat kapni, mert ő olyan néha, mint egy kisgyerek, imádja a meglepiket – nevetett Klárika, aki elárulta, férje egy igazi gyűjtő, a különleges tollak, az egyedi kártyapaklik és a szép pénztárcák nagy szerelmese.

A születésnaphoz természetesen torta is dukált, Balázs Klári mosolyogva vágta fel férjének az édességet / Fotó: Varga Imre

Meg persze a zenéé, hiszen Korda György a mai napig, 62 éves pályafutás után is olyan aktív, mint régen, még egy új vállalkozásba is képes belevágni ennyi idősen.

– Csak a jóisten segítsége és szeretete kell már ahhoz is, hogy 81 legyél, nem beszélve arról, hogy 81 évesen még énekelj, de én csak azt csinálom, amihez kedvem van. Tudom, hogy nem egy trendi dolog, hogy az ember 81 évesen tervezget, de én amíg lehet, csinálom – árulta el Korda György, akivel kapcsolatban bárkit kérdeztünk, mindenki azt emelte ki, mennyire önzetlen és mekkora szíve van. Még a saját születésnapján sem magáról, hanem a Korda Piano Bár zenészéről, Kovács Péter Kovaxról vagy a vendégei, például Kökény Attila tehetségéről áradozott mindenkinek.

– Hatalmas megtiszteltetés volt már az is, hogy a nyolcvanadik jubileumi koncertjére felkért vendégelőadónak, hiszen nemcsak én, de a szüleim generációja is az ő zenéjén nőtt fel. Egyébként a zene a titka, mert ahogy ő mondja, ha nem mehetne fellépni, már nem élne – árulta el Kökény Attila (44), aki az este előrehaladtával még dalra is fakadt Korda György tiszteletére.

De az előadóművész fogadott fia, Harsányi Levente (49), vagy a pókerközvetítésekben társa, Horvát János (75) sem hiányozhatott a buliról.

A legendás énekes házaspárt barátaik, kollégáik vették körül Korda György születésnapján

Sorozatban játszhatna?

Talán minden tételt kipipált már Korda György a bakancslistán, ám Juszt Balázs (37), a Mi kis falunk vezető írója és rendezője előállt egy ötlettel, amikor arról kérdeztük, inspirálta-e valaha az előadóművész egy-egy karakter megírására. Hiszen Balázs és Gyuri bácsi azóta ismerik egymást, hogy a rendező megszületett.

– Bevallom, voltak ilyen irányú ötletek, ám ő egy akkora egyéniség, hogy szerintem neki magát kellene alakítania a sorozatban, de mivel a Mi kis falunkban mindig történik valami csavar, nem egy egyszerű fellépés lenne a jelenete.

4 / 10

Korda György születésnapja / Fotó: Varga Imre

5 / 10

Korda György születésnapja / Fotó: Varga Imre

6 / 10

Korda György születésnapja / Fotó: Varga Imre

7 / 10

Korda György születésnapja / Fotó: Varga Imre

8 / 10

Korda György születésnapja / Fotó: Varga Imre

9 / 10

Korda György születésnapja / Fotó: Varga Imre

10 / 10

Korda György születésnapja / Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Elérkezett a nagy nap: Harry herceg végre találkozott a kis hercegnővel

info

„Újrakezdhetek mindent” – Először szólalt meg a műtétje után Niki Lauda

Mazsi

Jól megszívta a bringás, miután bemutatott az autósnak! + Videó!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------