Hirmagazin.eu
Főoldal » Forrónadrág mindenütt – hova lesz a fantázia?
Divat, szépségápolás

Forrónadrág mindenütt – hova lesz a fantázia?

forrás: Kossuth Rádió, Napközben

Az utca embere megosztott, a stílusszakértő azonban határozott a nyári utcai viselettel kapcsolatban. Schiffer Miklós a Kossuth Rádió Napközben című műsorában úgy fogalmazott: nem attól lesz emlékezetes egy nő, ha mindenét megmutatja, hanem ha kíváncsivá tesz.

“Az emberek többsége nem ismerné meg magát profilból, nem ismeri a saját testét hátulról. Pedig jól lenne odahaza egy olyan tükör, amely hátulról is megmutatja a fehér nadrágot.”

A nyár kimondottan arra ösztönöz, hogy kijöjjek az utcára, járkáljak, nézelődjek. Az a jó, ha látszanak a mellek, és ha minél rövidebb a nadrág. A konzervatívan öltözködőt meg sem nézem. Imádom a 40-es miniszoknyás nőket. Jól érzem magam, ha megnéznek – ilyen válaszokat adtak körkérdésünkre a laza öltözőket támogatók. Az ellenzők ugyanakkor azt mondták: a szolid öltözködés az ideális. Nem lesz varázsa a női mellnek, ha állandóan mutogatják. Hova lesz a fantázia? Tengerparton talán el lehet fogadni, a belvárosban nem.

hirmagazin_2015-08-03_103241
MTI-fotó: Máthé Zoltán

Az utóbbi 15-20 évben lazább lett körülöttünk a világ, az emberek egyre bátrabban vetkőznek le, ráadásul jól megfigyelhető, hogy az, akit az ember megnézne kevesebb ruhában, általában jobban felöltözik, akit pedig nagyon nem, az igencsak feltárja a „bájait” – mondta a Napközben műsorában Schiffer Miklós stílusszakértő.

Viselői főleg a meleggel szokták indokolni a kelleténél kevesebb vagy rövidebb ruhákat, ugyanakkor érdemes megnézni az 1920-as, 30-as években – a szintén nyáron – készült felvételeket. Az említett fotókon a férfiak mellényes öltönyben és kalapban láthatók – hívta fel a figyelmet, hozzátéve: sokat számít tehát a fegyelem, így a kérdés az, hogy az emberek meg akarnak-e felelni az elvárásoknak, vagy pedig csak a szuverenitásukat helyezik előtérbe. Utóbbival kapcsolatban megjegyezte: igaz, hogy „ő hordja, de én nézem”.


Itt hallgathatja meg az összeállítást

A divatszakértő szavai szerint egy 18 éves lánytól még csak-csak elfogadjuk, ha „szuperminiben” látjuk, ugyanez a ruha azonban egy negyvenes nőn – legyen bár nagyszerű formában – megbotránkozást okoz, hiszen neki tudnia kellene az elvárásokat. Hasonló véleményt fogalmazott meg Schiffer Miklós azokról a férfiakról is, akik félmeztelenül mennek boltba, ülnek asztalhoz.

hirmagazin_2015-08-03_103228
Budapest, 1977. augusztus 8. – MTI-fotó: Danis Barna

Az embereknek nincs stílusbiztonságuk, nem érzik, mi áll jól nekik, sőt, sokan a márkák mögé bújnak, azáltal hiszik magukat stílusosnak – jegyezte meg.

Az emberek többsége nem ismerné meg magát profilból, nem ismeri a saját testét hátulról – hívta fel a figyelmet. Pedig például a nőknek jól lenne odahaza egy olyan tükör, amely hátulról is mutatja a fehér nadrágot – mondta Schiffer Miklós, aki felhívta a figyelmet azokra a férfiakra is, akik egy balatoni estén az egyébként szépen felöltözött hölgyeket kísérve „ijesztő, bő, piacozó gatyában, szétmosott pólóval, flip-flop papucsban” jelennek meg, amivel sem a nőt, sem saját magukat nem tisztelik.

 

Hasonló hírek

Apró részletek, melyek a megunt ruhát is vonzóvá varázsolják

Edit

2017 év szexi fürdőruháit mutatja be Weisz Fanni és Sarka Kata

Edit

Figyelj, így fiatalodhat a kezed azonnal 10 évet!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: sajtoir[email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------