Image default
Divat, szépségápolás

Forrónadrág mindenütt – hova lesz a fantázia?

forrás: Kossuth Rádió, Napközben

Az utca embere megosztott, a stílusszakértő azonban határozott a nyári utcai viselettel kapcsolatban. Schiffer Miklós a Kossuth Rádió Napközben című műsorában úgy fogalmazott: nem attól lesz emlékezetes egy nő, ha mindenét megmutatja, hanem ha kíváncsivá tesz.

“Az emberek többsége nem ismerné meg magát profilból, nem ismeri a saját testét hátulról. Pedig jól lenne odahaza egy olyan tükör, amely hátulról is megmutatja a fehér nadrágot.”

A nyár kimondottan arra ösztönöz, hogy kijöjjek az utcára, járkáljak, nézelődjek. Az a jó, ha látszanak a mellek, és ha minél rövidebb a nadrág. A konzervatívan öltözködőt meg sem nézem. Imádom a 40-es miniszoknyás nőket. Jól érzem magam, ha megnéznek – ilyen válaszokat adtak körkérdésünkre a laza öltözőket támogatók. Az ellenzők ugyanakkor azt mondták: a szolid öltözködés az ideális. Nem lesz varázsa a női mellnek, ha állandóan mutogatják. Hova lesz a fantázia? Tengerparton talán el lehet fogadni, a belvárosban nem.

hirmagazin_2015-08-03_103241
MTI-fotó: Máthé Zoltán

Az utóbbi 15-20 évben lazább lett körülöttünk a világ, az emberek egyre bátrabban vetkőznek le, ráadásul jól megfigyelhető, hogy az, akit az ember megnézne kevesebb ruhában, általában jobban felöltözik, akit pedig nagyon nem, az igencsak feltárja a „bájait” – mondta a Napközben műsorában Schiffer Miklós stílusszakértő.

Viselői főleg a meleggel szokták indokolni a kelleténél kevesebb vagy rövidebb ruhákat, ugyanakkor érdemes megnézni az 1920-as, 30-as években – a szintén nyáron – készült felvételeket. Az említett fotókon a férfiak mellényes öltönyben és kalapban láthatók – hívta fel a figyelmet, hozzátéve: sokat számít tehát a fegyelem, így a kérdés az, hogy az emberek meg akarnak-e felelni az elvárásoknak, vagy pedig csak a szuverenitásukat helyezik előtérbe. Utóbbival kapcsolatban megjegyezte: igaz, hogy „ő hordja, de én nézem”.


Itt hallgathatja meg az összeállítást

A divatszakértő szavai szerint egy 18 éves lánytól még csak-csak elfogadjuk, ha „szuperminiben” látjuk, ugyanez a ruha azonban egy negyvenes nőn – legyen bár nagyszerű formában – megbotránkozást okoz, hiszen neki tudnia kellene az elvárásokat. Hasonló véleményt fogalmazott meg Schiffer Miklós azokról a férfiakról is, akik félmeztelenül mennek boltba, ülnek asztalhoz.

hirmagazin_2015-08-03_103228
Budapest, 1977. augusztus 8. – MTI-fotó: Danis Barna

Az embereknek nincs stílusbiztonságuk, nem érzik, mi áll jól nekik, sőt, sokan a márkák mögé bújnak, azáltal hiszik magukat stílusosnak – jegyezte meg.

Az emberek többsége nem ismerné meg magát profilból, nem ismeri a saját testét hátulról – hívta fel a figyelmet. Pedig például a nőknek jól lenne odahaza egy olyan tükör, amely hátulról is mutatja a fehér nadrágot – mondta Schiffer Miklós, aki felhívta a figyelmet azokra a férfiakra is, akik egy balatoni estén az egyébként szépen felöltözött hölgyeket kísérve „ijesztő, bő, piacozó gatyában, szétmosott pólóval, flip-flop papucsban” jelennek meg, amivel sem a nőt, sem saját magukat nem tisztelik.

 

Hasonló hírek

10 egyszerű mód, ahogyan a fehér pólót viselheted: legyen változatos és kényelmes! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Ezektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik

Edit

5 irtó nevetséges ruha: nyerítve fogsz röhögni

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------