Hirmagazin.eu
Főoldal » Forrnak az indulatok: nyílt levelet írt Gáspár Beának MC Hawer – Valóságos háború robbant ki a felek között
Bulvár

Forrnak az indulatok: nyílt levelet írt Gáspár Beának MC Hawer – Valóságos háború robbant ki a felek között

A zenész nem tudta magában tartani az indulatait.

Tovább folytatódik Gáspár Bea és MC Hawer szócsatája. A családanya még napokkal ezelőtt azon háborodott fel, hogy a mulatós sztár viccelődött Gáspárék autóbalesetén. Bár Hawer gyorsan rájött, hogy túllőtt a célon, levette a posztját, majd elnézést is kért a tettéért, ám Bea nem hagyta annyiban a dolgot: üzenetet címzett a férfinak, amelyben alkoholistának nevezte vitapartnerét.

MC Hawer most nyílt levélben reagált Gáspár Bea szavaira:

„Kedves Bea! Én elhiszem, hogya lelkiállapotod instabillá vált és emiatt butaságokat beszélsz. De. Ez nem jogosít fel arra, hogy más embert becsületében megsérts. Azt mondod e videóban, hogy bántott téged egy Ga-Spar-os poszt. Hidd el, nem rosszindulatból raktam ki, hanem viccnek szántam. Elismerem, máskor poén lett volna, jelen esetben azonban nem volt az. Ahogy felébredtem, rögtön töröltem is. De mégis láttad. Figyi. Le CELEB-ezel engem? Komolyan?A celeb szó jelentése a tartalom nélküli hírességekre vonatkozik. Ezt rám nem lehet mondani, mert van mögöttem 25 év zenei tartalom”

– írja MC Hawer, aki aláírásként csak ennyit hagyott az üzenet alján: „Egy gyógyult alkoholista”.

Gáspár Bea: MC Hawer alkoholista!

Nyílt levél Gáspár Beának.Kedves Bea!Én elhiszem, hogy lelkiállapotod instabillá vált és emiatt butaságokat beszélsz.De. Ez nem jogosít fel arra, hogy más embert becsületében megsérts.Azt mondod e videóban, hogy bántott téged egy Ga-Spar-os poszt.Hidd el, nem rosszindulatból raktam ki, hanem viccnek szántam.Elismerem, máskor poén lett volna, jelen esetben azonban nem volt az.Ahogy felébredtem rögtön töröltem is. De mégis láttad.Figyi. Le CELEB-ezel engem? Komolyan?A celeb szó jelentése a tartalom nélküli hírességekre vonatkozik.Ezt rám nem lehet mondani, mert van mögöttem 25 év zenei tartalom.Nem. Nem vagyok háttérbe szorítva. Nem 5 perc hírnévért csinálom.Előbb voltam ismert zenész, mint Te celeb…Bea. 6 – azaz HAT(!) éve nem iszom alkoholt.Ezt szinte hetente minden cikkbe bele is íratom, hogy égjen bele az emberek agyába végre.Te komolyan lealkoholistázol? Nyilvánosan? Miért? Én nem becsméreltelek!!!Nem fogok most erről direkt külön live videót csinálni, hogy hisztizzek, mennyire fáj, hogy józanodásom óta még mindig lealkoholistáznak egyesek…Ezért kivágtam azt a részt a videódból, szembesülj vele, mennyire megbántottál, a becsületembe gázoltál.Megérte Bea? Pár nap hírnévért? Ahelyett, hogy örülnél, hogy senki sem sérült meg komolyabban?Te aggatsz jelzőket másra? Ne már…Én elfogadom, hogy a lelkiállapotod most instabil.Ezért megelégszem egyelőre egy nyilvános bocsánatkéréssel.Veled sosem találkoztam, de Győzővel még a minap is Miskolcon egy színpadon léptünk fel.Sőt, talán volt is olyan sikerünk, mint a férjednek… Talán…Gondold át máskor, miket beszélsz, kit bántasz. Mert akárki is vagy, nem teheted büntetlenül…Üdvözlettel: Egy gyógyult alkoholista…

Közzétette: MC Hawer – 2019. november 30., szombat

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Ezt a nemes dolgot tette a halászhálóban talált gyűrűvel a 11 éves fiú

Edit

Megszólalt Lajcsi felesége: “Rémálom volt ez a 12 nap!”

Mazsi

Óriási bakot lőtt a pesti luxusbolt: simán kihajították a világsztárt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------