Image default
Bulvár

Forrnak az indulatok: nyílt levelet írt Gáspár Beának MC Hawer – Valóságos háború robbant ki a felek között

A zenész nem tudta magában tartani az indulatait.

Tovább folytatódik Gáspár Bea és MC Hawer szócsatája. A családanya még napokkal ezelőtt azon háborodott fel, hogy a mulatós sztár viccelődött Gáspárék autóbalesetén. Bár Hawer gyorsan rájött, hogy túllőtt a célon, levette a posztját, majd elnézést is kért a tettéért, ám Bea nem hagyta annyiban a dolgot: üzenetet címzett a férfinak, amelyben alkoholistának nevezte vitapartnerét.

MC Hawer most nyílt levélben reagált Gáspár Bea szavaira:

„Kedves Bea! Én elhiszem, hogya lelkiállapotod instabillá vált és emiatt butaságokat beszélsz. De. Ez nem jogosít fel arra, hogy más embert becsületében megsérts. Azt mondod e videóban, hogy bántott téged egy Ga-Spar-os poszt. Hidd el, nem rosszindulatból raktam ki, hanem viccnek szántam. Elismerem, máskor poén lett volna, jelen esetben azonban nem volt az. Ahogy felébredtem, rögtön töröltem is. De mégis láttad. Figyi. Le CELEB-ezel engem? Komolyan?A celeb szó jelentése a tartalom nélküli hírességekre vonatkozik. Ezt rám nem lehet mondani, mert van mögöttem 25 év zenei tartalom”

– írja MC Hawer, aki aláírásként csak ennyit hagyott az üzenet alján: „Egy gyógyult alkoholista”.

Gáspár Bea: MC Hawer alkoholista!

Nyílt levél Gáspár Beának.Kedves Bea!Én elhiszem, hogy lelkiállapotod instabillá vált és emiatt butaságokat beszélsz.De. Ez nem jogosít fel arra, hogy más embert becsületében megsérts.Azt mondod e videóban, hogy bántott téged egy Ga-Spar-os poszt.Hidd el, nem rosszindulatból raktam ki, hanem viccnek szántam.Elismerem, máskor poén lett volna, jelen esetben azonban nem volt az.Ahogy felébredtem rögtön töröltem is. De mégis láttad.Figyi. Le CELEB-ezel engem? Komolyan?A celeb szó jelentése a tartalom nélküli hírességekre vonatkozik.Ezt rám nem lehet mondani, mert van mögöttem 25 év zenei tartalom.Nem. Nem vagyok háttérbe szorítva. Nem 5 perc hírnévért csinálom.Előbb voltam ismert zenész, mint Te celeb…Bea. 6 – azaz HAT(!) éve nem iszom alkoholt.Ezt szinte hetente minden cikkbe bele is íratom, hogy égjen bele az emberek agyába végre.Te komolyan lealkoholistázol? Nyilvánosan? Miért? Én nem becsméreltelek!!!Nem fogok most erről direkt külön live videót csinálni, hogy hisztizzek, mennyire fáj, hogy józanodásom óta még mindig lealkoholistáznak egyesek…Ezért kivágtam azt a részt a videódból, szembesülj vele, mennyire megbántottál, a becsületembe gázoltál.Megérte Bea? Pár nap hírnévért? Ahelyett, hogy örülnél, hogy senki sem sérült meg komolyabban?Te aggatsz jelzőket másra? Ne már…Én elfogadom, hogy a lelkiállapotod most instabil.Ezért megelégszem egyelőre egy nyilvános bocsánatkéréssel.Veled sosem találkoztam, de Győzővel még a minap is Miskolcon egy színpadon léptünk fel.Sőt, talán volt is olyan sikerünk, mint a férjednek… Talán…Gondold át máskor, miket beszélsz, kit bántasz. Mert akárki is vagy, nem teheted büntetlenül…Üdvözlettel: Egy gyógyult alkoholista…

Közzétette: MC Hawer – 2019. november 30., szombat

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Folytatódik a balhé: ismét nekimentek Aleskának

Mazsi

Eltiltotta a lányát Liptai Claudia

Edit

Harry herceg kissé megcsúnyult – és még csak 31 éves

Edit