Hirmagazin.eu
Főoldal » Forradalmárok: „Orbán csak a verésből ért!” – PS Mozi (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!
Belföldi hírek

Forradalmárok: „Orbán csak a verésből ért!” – PS Mozi (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Nagyot gurított ma a szombati Nagy Országos Demonstráció Sorozatra (szül.: Általános Sztrájk) készülődő ellenzék örök kísérőbolygójaként funkcionáló, ránézésre mentális és egzisztenciális kihívások sokaságával küszködő burleszk-válogatott. 

A Magyar Sárgamellény Mozgalom (szül.: Ligetvédők) délelőtt a metró közlekedését bénította meg úgy, hogy abból csak az érintettek (BKK és az utazók) nem vettek észre semmit, hogy aztán délután a West End bevásárlóközpont parkolójának lezárásával üssenek lyukat a költségvetésbe. Kettőből nulla, de legalább már az ötlet is hülyeség volt.

METRÓSZTRÁJK, AMIT AZ UTAZÓK NEM VETTEK ÉSZRE

A délelőtti, brutális erejű metróbénító sztrájkjukra túl sok szót nem érdemes vesztegetni, az esemény Facebook oldalán is csak olyan beszámolók jelentek meg a résztvevők klaviatúráiból, mint például hogy “A metróbénító” egy kedves, rózsaszín sapkás néni társaságában elutazott az Örsre, aztán vissza, miközben “B metróbénító” azzal borzolta az idegeket, hogy társával két helyen is a kukába dobták az ingyenes Lokál magazint. Ezzel valószínűleg akkora sebet ejtettek a médiaholdingon, hogy azt azóta is Grácban ápolják. Vagy valami ilyesmi, pontosan nem tudjuk idézni, mert miután feltettük kérdéseinket, gyorsan kitiltottak az oldalukról. Azért ilyenkor örülünk, hogy nem vagyunk a holding része, jobb a biztonság.

ÚTSZTRÁJK, AMIT MEG AZ AUTÓSOK NEM VETTEK ÉSZRE

Mindez nem rettentett el bennünket attól, hogy a délutáni rendezvényükre, a West End megbénítására személyesen is kilátogassunk. A haditervet követhetetlenül csavaros észjárással ötölték ki. Mivel – szerintük – a magyar állam bevételeinek egy jelentős része a West End bevásárlóközpontból származik, ezért ha a parkolóba igyekvő autósokat elrettentik egy blokáddal, akkor a magyar állam számlaegyenlege mínuszos lesz, aminek következtében Orbán megbukik és menekülhet a stadionjait hátrahagyva. Mindehhez a művelethez pedig mintegy 7 főt trombitáltak össze az elsöprő erejű ellenállási mozgalmak milliós tömegeiből. Valami ők is érezhettek abból, hogy ez nem teljesen az a létszám, amikor jól hangzik a „mi vagyunk a többség”, így maradtak a jól bevált rabszolgatörvényezésnél és rendkívül ötletes, továbbá mindenképpen hatásos O1G-nél.

Az útlezárás technikai kivitelezése a tőlük jól megszokott bravúrok sorozatával történt. Egy körbekerített, lezárt, a forgalomból eleve kivont útfelújítási terület utáni 10 métert zárták le két személygépkocsi bevetésével, jóval a parkoló kijárata előtt, ennek köszönhetően csak azt a két célcsoportot nem zavarták, akiket célba vettek. Se a Váci úton közlekedőket, se a bevásárolni igyekvőket. Mindez persze nem rettentette el hőseinket (mind a hetet), hogy még bő egy óráig még céltalanul kóricáljanak az általuk megszerzett és társadalmasított pár négyzetméteren, és néha válaszolgassanak az őket álmélkodva kérdező újságíróknak.

Végül nem az ápolók léptek közbe, hanem az unalom vetett véget az elsöprő erejű demonstrációnak. Miután pont semmit nem sikerült megvalósítani az előzetesen felvázolt csapásokból, a tervezett 9 órás befejezés helyett 5 után nem sokkal elkezdtek elszivárogni a forradalmárok, hogy fél 6-ra már minden a békés, hétköznapi mederben folytatódjon tovább.

A videót készítette Tihanyi Rita és Dezse Balázs

Kiemelt fotó: Horváth Péter Gyula

Forrás: pestisracok.hu

Hasonló hírek

Szijjártó: a migrációs válságot az EU határain kívül kell orvosolni

Edit

Dömötör: Magyarország erősödve vághat neki az új évnek (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Erős jelzőkkel illetik Lázár bejelentését

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------