Hirmagazin.eu
Főoldal » Forma-1: sport vagy show?
Tudástár - minden érdekesség

Forma-1: sport vagy show?

Egyre többen úgy vélik a Forma-1-es berkeken belül, hogy a száguldó cirkusznak el kell döntenie: valóban cirkusz lesz, szórakoztatni akar, vagy sport marad és a győzelemért folyó harc fog dominálni.

Forma-1

A királykategória sok kritikát kapott az utóbbi időben: a bírálók szerint a Mercedes egyeduralma unalmassá tette a bajnokságot, a csapatok közötti különbségek pedig eseménytelenebbé a megmérettetéseket, sőt az autók kialakításának köszönhetően az előzések száma is csökkent.

Természetesen a sport vezetői is hallották ezeket a bírálatokat és elhatározták, 2017-ben változtatnak a szabályokon, hogy de vajon milyen irányt vesz ezek után a sportág?

Rob Smedley, a Williams teljesítménymérnöke szerint a Forma-1 sem lehet állandóan izgalmas. „Szerintem jó műsort szállítunk. A Forma-1-nek el kell döntenie, mi akar lenni, ahogyan a labdarúgásnak is el kell döntenie, mi akar lenni. Sport szeretne maradni, esetleg szórakoztatni akar? Meg kell kérdezni magunktól, hogy szórakoztatjuk az embereket? A válasz igen! Idén is szállítottunk néhány remek előadást” – idézte a mérnök szavait az Autosport.

Ebben pedig még a fanyalgók is egyet értenek, hiszen akár az idei Magyar Nagydíj, vagy az orosz viadal is bővelkedett izgalmakban, de az évad nem csak 2-3 futamból áll, és a szórakoztatásra egész évben szükség van.

 

Forrás: mixonline

Hasonló hírek

Magyarok is meghaltak a világ egyik legsúlyosabb légi katasztrófájában. Ez, egy nagyon szomorú, megtörtént eset..

Géza

Bélbaktériumokat találtak Ötziben

Edit

A színek értelmezése és alkalmazása

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------