Főoldal > Hírek > Főhírek > Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó > Fordulat! Most már külföldön is keresik VV Fanni holttestét
Fordulat! Most már külföldön is keresik VV Fanni holttestét 1
Fotó: RTL Klub

Fordulat! Most már külföldön is keresik VV Fanni holttestét

Hirdetés

A rendőrök nagy erőkkel keresik a holttestet, már külföldre is kiterjesztették a kutatást!

A Blikk információi szerint a magyar hatóságok kapcsolatba léptek a szomszédos országok rendőreivel is VV Fanni ügyében. Leadták a pontos személyleírást és az ügyiratokat arról, hogy pontosan kit keressenek.

Fordulat! Most már külföldön is keresik VV Fanni holttestét

Fotó: Facebook

Novozánszky Fanni ügyében eddig sosem látott létszámú nyomozócsapat dolgozik, akik olyan eszközöket is bevetnek, amiket csak a filmekben látni. A lap szerint a nyomozás költsége már most meghaladja a 300 millió forintot, pedig még nem zárult le az ügy. 

“Tapasztalatom szerint a nyomozók részéről maximálisan profi munka zajlik, mindent megtesznek, hogy felgöngyölítsék az ügyet” – mondta el a Blikknek dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

Az ügy egyetlen gyanúsítottja, B. László november vége óta van előzetes letartóztatásban.Az intézkedést már többször meghosszabbították, a legutóbb elrendelt három hónap határideje napokon belül lejár, így újra bíróság elé kerül az ügy.

“Nagyon bízunk benne, hogy a gyanúsított továbbra is előzetesben marad, és előbb-utóbb elárulja, hova rejtette el Fanni holttestét” – mondta dr. Lichy József.

Forrás: Ripost

Fotó: RTL Klub

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: