Image default
Belföldi hírek

Fordulat: leszedik a Soros-Juncker plakátokat – ezek lesznek helyettük

Lecseréli a kormány a Soros-Juncker plakátokat – mondta el Gulyás Gergely a csütürtöki kormányinfón.

Bár korábban azt mondták, csupán Junckert cserélik le Timmermans-ra a Brüsszel-ellenes plakátokon, március 15-én a családvédelmi akciótervvel kapcsolatos plakátok kerülnek ki az utcákra – mondta el Gulyás.

Azt mondta, Manfred Weber levelet írt az EPP vezetőinek, abban nincs szó amerikai diplomákról a CEU vonatkozásában, és az, amit a frakcióvezető kér, megoldott, teljesült, lezárt ügy.

Gulyás Gergely hangsúlyozta: egyeztetnek a néppárti vezetőkkel, és világossá tették, hol vannak azok a pontok, amelyekben nem tudnak engedni, ilyen a bevándorlás elutasítása.

A Fideszt több köti össze az EPP-vel, mint amennyi elválasztja. A Fidesz egy kereszténydemokrata pártcsaládba lépett be, és bár vannak csalódásai, a kereszténydemokrata politika leghatékonyabb képviseletére ma Európában még mindig az EPP-n belül van lehetőség – közölte.

A családvédelmi akciótervről szóló plakátok lesznek láthatók a jövő héttől induló tájékoztató kampány keretében – mondta Gulyás Gergely.

Fontos bejelentést tett a miniszter a családvédelmi hétpontos akciótervről is. Négy pont: a babaváró támogatás, a csok kiterjesztése, a hitelelengedésre vonatkozó szabályozás, valamint a nagycsaládosok autótámogatása lép hatályba július 1-jén. További részletek itt!

Forrás: Blikk.hu

Fotó: MTI Soós Lajos

Hasonló hírek

Orbán Viktor: ha „mindenkit beengedünk, Európa megsemmisül”

Edit

Új határregisztrációs rendszer jön létre

Géza

Rendkívüli nagyköveti értekezletet tart hétfőn Orbán Viktor

info