Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Fordulat a teknősgyilkos nő ügyében: kiengedték, utána még nyilatkozott is – ezt mondta

Ma tárgyalt a bíróság annak a nőnek az előzetes letartóztatása ügyében, akire most egy egész ország haragszik: ő volt az, aki minden átmenet nélkül agyonvert egy ártatlan teknőst a Budapesti Állatkertben.

Mint a Blikk is megírta, az állatkerti dolgozók elborzadva látták a biztonsági kamera felvételén, hogy a nő a kerítésen áthajolva kivette az állatot. Ezután a nő keresett egy kockakövet, felemelte és célzottan az állatra dobta. A nőt égre-földre keresték, a közösségi médiában csoportok alakultak a felkutatására, sőt, a napokban valakik egy teljesen ártatlan ózdi nő fényképét hozták nyilvánosságra, mondván, ő a tettes. Csakhogy neki semmi köze nem volt ehhez a dologhoz.

A budapesti, állatkerti teknős elpusztításával gyanúsított nő először az arcát takarva jött ki a bíróság épületéből / Fotó: Isza Ferenc

Annál inkább Adélnak – direkt csak a keresztnevét írjuk le, – akit tette után végül elkaptak a rendőrök, és akinek előzetes letartóztatása kapcsán ma döntött a bíróság Budapesten. Mégpedig azt, hogy nem kell a rácsok mögé vonulnia amíg ügyében zajlik az eljárás, szabadon távozhatott.

A teknősgyilkosság gyanúsítottja az utcán / Fotó: Isza Ferenc

A nő a bíróság előtt minden további nélkül nyilatkozott az újságíróknak, arcát is vállalta, mi inkább a saját érdekében most mégis felismerhetetlenné tettük a képeken.

Ügyvédjével távozott a teknősös ügy gyanúsítottja / Fotó: Isza Ferenc

Adél egy furcsának tűnő történetet adott elő. Egyrészt megmutogatta a képeket arról, hogy kinek a társaságában volt ott az állatkertben, aki szerepel rajta kívül a térfigyelő kamerán. Előtte arról tett említést, meg akarta nézni, hogy hal meg egy teknős.

A teknősgyilkossági ügy gyanúsítottja aztán végül nyíltan a kamerák és újságírók elé állt / Fotó: Isza Ferenc

Aztán előadta, hogy bár van családja, és most is őket várja, de ő tulajdonképpen három hónapja hajléktalan valójában, és ebből nagyon elege van, fel akarta magára hívni a figyelmet. Azt mondta, nem segít neki senki. Arról is beszélt, hogy biztonságosabb lenne számára a börtönben, mert fél, hogy prostituálttá válik az utcán. Közölte viszont, hogy a bíróságon azt mondták neki, majd októberben kell visszajönnie legközelebb…

Frissítés: Az RTL Híradó szerint a nő nem hagyhatja el Budapestet, és hetente kétszer kell jelentkeznie a rendőrségen, és az állatkert közelébe sem mehet.

blikk

Hasonló hírek

Jókor, jó helyen.. A készenléti rendőrök életmentő segítségét, olvasóink nevében is köszönjük! Hirmagazin.eu

Géza

Rabolt droggal kereskedtek – képek, videók! Oszd meg!

Géza

Most érkezett: Borzalmas balesetben halt szörnyet egy férfi az M0-áson

Mazsi