Hirmagazin.eu
Főoldal » Fordulat a teknősgyilkos nő ügyében: kiengedték, utána még nyilatkozott is – ezt mondta
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Fordulat a teknősgyilkos nő ügyében: kiengedték, utána még nyilatkozott is – ezt mondta

Ma tárgyalt a bíróság annak a nőnek az előzetes letartóztatása ügyében, akire most egy egész ország haragszik: ő volt az, aki minden átmenet nélkül agyonvert egy ártatlan teknőst a Budapesti Állatkertben.

Mint a Blikk is megírta, az állatkerti dolgozók elborzadva látták a biztonsági kamera felvételén, hogy a nő a kerítésen áthajolva kivette az állatot. Ezután a nő keresett egy kockakövet, felemelte és célzottan az állatra dobta. A nőt égre-földre keresték, a közösségi médiában csoportok alakultak a felkutatására, sőt, a napokban valakik egy teljesen ártatlan ózdi nő fényképét hozták nyilvánosságra, mondván, ő a tettes. Csakhogy neki semmi köze nem volt ehhez a dologhoz.

A budapesti, állatkerti teknős elpusztításával gyanúsított nő először az arcát takarva jött ki a bíróság épületéből / Fotó: Isza Ferenc

Annál inkább Adélnak – direkt csak a keresztnevét írjuk le, – akit tette után végül elkaptak a rendőrök, és akinek előzetes letartóztatása kapcsán ma döntött a bíróság Budapesten. Mégpedig azt, hogy nem kell a rácsok mögé vonulnia amíg ügyében zajlik az eljárás, szabadon távozhatott.

A teknősgyilkosság gyanúsítottja az utcán / Fotó: Isza Ferenc

A nő a bíróság előtt minden további nélkül nyilatkozott az újságíróknak, arcát is vállalta, mi inkább a saját érdekében most mégis felismerhetetlenné tettük a képeken.

Ügyvédjével távozott a teknősös ügy gyanúsítottja / Fotó: Isza Ferenc

Adél egy furcsának tűnő történetet adott elő. Egyrészt megmutogatta a képeket arról, hogy kinek a társaságában volt ott az állatkertben, aki szerepel rajta kívül a térfigyelő kamerán. Előtte arról tett említést, meg akarta nézni, hogy hal meg egy teknős.

A teknősgyilkossági ügy gyanúsítottja aztán végül nyíltan a kamerák és újságírók elé állt / Fotó: Isza Ferenc

Aztán előadta, hogy bár van családja, és most is őket várja, de ő tulajdonképpen három hónapja hajléktalan valójában, és ebből nagyon elege van, fel akarta magára hívni a figyelmet. Azt mondta, nem segít neki senki. Arról is beszélt, hogy biztonságosabb lenne számára a börtönben, mert fél, hogy prostituálttá válik az utcán. Közölte viszont, hogy a bíróságon azt mondták neki, majd októberben kell visszajönnie legközelebb…

Frissítés: Az RTL Híradó szerint a nő nem hagyhatja el Budapestet, és hetente kétszer kell jelentkeznie a rendőrségen, és az állatkert közelébe sem mehet.

blikk

Hasonló hírek

Szcientológus óvodavezetőt buktatott le a hirado.hu

Géza

Felszállás közben csapódott vissza földre a sárkányrepőlő, egy ember maghalt

Géza

Kigyulladt egy lakás Aszódon, egy ember meghalt

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------