Image default
Sporthirek

Fontos információk derültek ki a téli olimpiával kapcsolatban

Minden eddiginél átfogóbb közvetítéssel jelentkezik a téli olimpiáról az MTVA. Csütörtök hajnaltól indul a maratoni műsor.

Több szempontból is különleges téli olimpia kezdődik csütörtök hajnalban (0.45-től élőben az M4 Sporton). A mostani lesz az első téli játékok a 2015-ben indított közszolgálati sportcsatorna történetében, egyben az első olyan világesemény, aminek közvetítési jogait a teljes Kárpát-medencére megszerezte a csatorna.

Az több sportág történéseit is a helyszínről közvetíti, összesen három forgató stáb hozza közelebb Pjongcsang történéseit, szólaltatja meg a magyar és a nemzetközi főszereplőket.

Íme a lista, ők közvetítik a sportágakat:

Műsorvezetők: Petrovics-Mérei Andrea, Berkesi Judit és Kovács KOKO István Helyszíni riporterek: Molnár Mátyás, Farkas Márton Kommentátorok és sportágaik: Hajdú B. István: biatlon Szujó Zoltán: bob, szánkó, szkeleton Knézy Jenő: jégkorong, síugrás Vásárhelyi Tamás: rövid pályás gyors korcsolya, műkorcsolya, síugrás, jégkorong, snowboard Szőke Viktória: műkorcsolya Bartha Zoltán: jégkorong Szekeres Péter: curling, gyors korcsolya Ujvári Máté: snowboard, szabadstílusú sí Székely Dávid: alpesi sí, sífutás, északi összetett, biatlon.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hatalmas pánik, elvesztette társait a Mount Everesten a magyar sztár

Mazsi

Kis Ádám: Elégedett lehetek az eredménnyel!

Edit

Robben: Nagyon fáraszt már ez a szarság

info