Hirmagazin.eu
Főoldal » Folytatódik Hódi-Berki harc: Milyen embernek szültem gyereket?
Bulvár

Folytatódik Hódi-Berki harc: Milyen embernek szültem gyereket?

Bár úgy tűnik, Hódi Pa­mela és Berki Krisz­tián kö­zött kezd hely­re­állni a béke, a fel­szín alatt ko­moly in­du­la­tok forr­nak.

Bár Berki Krisztián már nem beszél gyermeke édesanyjáról, Hódi Pameláról, fordítva még nem annyira sikerül a harag elfojtása. Pamela egyszerűen nem hajlandó megemészteni volt párja egyik korábbi nyilatkozatát, melyben kijelentette, életében először új kedvesébe, Mazsiba szerelmes. Olyannyira nem, hogy most bevallotta, belebetegedett a történtekbe, és meghasadt a szíve.

“Belebetegedtem abba, hogy mit gondolnak rólam az emberek. Milyen embernek szültem gyereket? Olyannak, aki engem nem szeretett? Akkor miért szültem neki? Mondja azt, hogy életében még nem volt olyan szerelmes, mint most. Az teljesen más, azt elfogadnám. Na, de az, hogy soha nem volt szerelmes! Ilyet egy másfél hónapos kapcsolat után ne jelentsen ki, és ne hozzon engem kellemetlen helyzetbe! Megszakad az ember szíve!” – mondta Pamela a Sorry! magazinnak.

Forrás: The News

Hasonló hírek

Csúnya büntetésre számíthat Cristiano Ronaldo: a fia miatt indulhat ellene eljárás

Mazsi

Új, kapucnis őrület hódít a párok közt a Twitteren

Edit

13 celeb meghökkentő átalakulása (Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!