Hirmagazin.eu
Főoldal » Folytatódik a komplex bűnügyi- és rendészeti ellenőrzés Budapesten, a belvárosban – videó
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Folytatódik a komplex bűnügyi- és rendészeti ellenőrzés Budapesten, a belvárosban – videó

A BRFK a társszervekkel együttműködve újabb éjjeli ellenőrzést tartott az V., VI. és VII. kerületi szórakozóhelyeken, illetve azok környékén.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Készenléti Rendőrség, a Budapesti Közlekedési Központ, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, az Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatóság, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Fővárosi Katasztrófavédelemi Igazgatóság, valamint a polgárőrség munkatársaival közösen, komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést tartottak 2020. február 28-án, a késő esti és éjszakai órákban. Az ellenőrzés olyan terézvárosi, erzsébetvárosi és belvárosi szórakozó- és vendéglátóhelyekre, illetve azok közvetlen környezetére terjedt ki, melyet a turisták sűrűn látogatnak. Az akcióban összesen 95 rendőr, a társszervek részéről pedig 48 munkatárs vett részt.

A járőrök és a nyomozók 317 embert igazoltattak, nyolc autóst valamint 9 szórakozóhelyet ellenőriztek. A rendőrök hét embert fogtak el, többek között kábítószer birtoklása, kifosztás, garázdaság és körözés miatt. Egy taxisofőrt is elfogtak információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás – órapörgetés – miatt.

A rendőrök a társszervekkel együtt összesen 39 taxist ellenőriztek, amely során a társhatóságok nyolc esetben kezdeményeztek eljárást; két sofőrnek vezetői engedélye, két sofőrnek drosztengedélye nem volt, három taxis nem adott nyugtát, egy taxinak pedig nem volt érvényes műszaki vizsgája.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társszervekkel közreműködve, előre be nem jelentett időpontokban továbbra is folytatja az ellenőrzéseket Budapest V., VI. és VII. kerületében a vendéglátóhelyeken, illetve azok közvetlen környezetében.

police.hu, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Három hónap után sem emlékszik semmire a tanárát megkéselő győri diák

Géza

Illegális migránsokat tartóztattak fel

Géza

Részegen karambolozott egy 15 éves Zalában

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!