Hirmagazin.eu
Főoldal » Folyamatosan romlik Pécsi Ildikó állapota, fél, hogy bele is hal
Bulvár

Folyamatosan romlik Pécsi Ildikó állapota, fél, hogy bele is hal

Az évek óta hú­zódó pe­res­ke­dés és az, hogy a saját uno­kája is meg­ta­gadta, tel­je­sen ki­bo­rí­totta a szí­nész­nőt.

Több mint 200 millió forinton marakodik Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla. A két asszonynak éveken keresztül legendásan jó volt a viszonya egymással, most viszont, úgy tűnik, pont az egymástól kapott pofonok teszik tönkre az életüket.

Pécsi Ildikóét legalábbis biztosan, hiszen nemrég tudta meg, hogy Csilla rokontartási eljárást indított ellene, így már ő is hivatalosan része a fia és volt menye között folyó pernek.

“Nem vagyok jól, egy kicsit sem. Nagyon régen nem tudtam örülni semminek. Itt a szép kertünk, a házunk, amiért megdolgoztunk. Mi nem loptunk soha. Ötven éve élünk együtt Szűcs Lajossal, de még soha nem voltak olyan szomorú napjaink, mint mostanában.”

Az ő egészségét is nagyon megviseli ez az ügy, és az enyémet is. Szó szerint egyre rosszabbul vagyunk.

“Eljött az idő, hogy engem személyesen, mint Pécsi Ildikót, megszólítottak, ugyanis ellenem is per indul rokontartás miatt” – mesélte bánatosan a színésznő a Borsnak.

A legszörnyűbb mégis az, hogy Ildikó és férje, Lajos, tehetetlennek érzik magukat: napról napra romlik az egészségi állapotuk, és a Kossuth-díjas színésznő sajnos már a legrosszabbra is felkészült.

“Még álljuk a sarat, de nem tudom, hogy meddig leszünk képesek elviselni ezt a szívtelen és méltatlan helyzetet. Félek, hogy mi lesz a vége, és csak remélni tudom, hogy megérem a márciust, amikor elkezdődik a per. Nagyon komolyan aggódom, hogy nem fogjuk tudni végigcsinálni.”

A kijelentése nem is meglepő, hiszen egy ilyen per évekig is elhúzódhat, ami azt jelenti, hogy az is kérdéses, eljön-e valaha az az idő, amikor a színésznő és férje boldogan élhetik a nyugdíjas éveiket.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Meg Ryan elszabott arca tette tönkre a karrierjét

Edit

Felfoghatatlan kegyetlenség, nőkre támadt a magyar énekes

Mazsi

Nem semmi, bekerülhet a Guinness Rekordok Könyvébe Bódi Csabi

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------