Hirmagazin.eu
Főoldal » Folyamatosan aggódik érte a közönség: újra kórházba került Törőcsik Mari
Egészség - betegség

Folyamatosan aggódik érte a közönség: újra kórházba került Törőcsik Mari

Velem–Szombathely – Újra kórházban volt, de minden rendben van Törőcsik Marival (83).

Az utóbbi időben sokat betegeskedő művésznőnek rutinvizsgálatokra és kezelésre kell bizonyos időközönként visszatérnie az egészségügyi intézménybe. Ezúttal a Blikk egyik olvasója mesélte, hogy nagyon megrémült, mert a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt újra a szombathelyi kórház egyik osztályán látta, méghozzá tolókocsiban ülve.

Az állapotával kapcsolatos aggodalom nem véletlen, ugyanis Törőcsik hosszú ideig volt kénytelen kórházi ágyban várni a gyógyulását, majd miután kiengedték, velemi házában pihenhetett tovább. Aztán 2018 nyarán rosszul lett, amikor a település a díszpolgárává akarta avatni, majd később is hosszabb-rövidebb időre visszakerült az intézménybe.

Mint azt korábban Jordán Tamás (76) rendezőtől megtudtuk, a művésznőnek nagyjából havonta kell visszatérnie, mert rendszeres orvosi kontrollra van szüksége. Legutóbb például egy ilyen vizsgálat után állapították meg, hogy jobbat tenne Törőcsiknek, ha nem utazna Budapestre, ahogy tervezte, hanem továbbra is a velemi otthonában maradna. Illetve így derült ki az is, hogy egy ideig még nem térhet vissza a színpadra.

Lapunk felkereste a legendás színésznőt, aki – bár szűkszavúan – elmondta, valóban volt kórházban, ám a körülményekhez képest jól érzi magát. Mint kiderült, nincs nagy baj, újfent egy rutinvizsgálaton és egy rendszeresen előírt kezelésen vett részt.

– Kivizsgáláson voltam, illetve elvégeztek egy rutineljárást és egy kezelést a torkomon, erre sajnos szükségem van. Időnként be kell jönnöm ezért, de nem kell aggódni, megvagyok. Bemegyek-kijövök, ennyi csupán. Ilyenkor csak egy-egy napot kell kórházban maradnom. Hála az égnek, a körülményekhez képest jól vagyok. A közérzetem is rendben van – mesélte jókedvűen Törőcsik Mari.

Nem adja fel

Törőcsik Mari a betegeskedése ellenére sem adta fel azt a nagy tervét, hogy visszatérjen a színpadra. Lapunknak korábban elmondta, erőt ad neki a közönség felé áradó, hatalmas szeretete, illetve a Nemzeti Színház is visszavárja a pódiumára, ha az egészsége lehetővé teszi a szereplését.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Így készítsen tízórait a gyereknek

Edit

Az ivóvíz is oka lehet a férfiak meddőségének

Mazsi

Így gyógyítottam meg az ekcémám kurkuma segítségével!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!