Image default
Külföld

Földönkívülit fotózott a kiránduló, pedig csak egy szelfit akart…

Bu­szos ki­rán­du­lá­son vett részt egy férfi még hús­vét­kor. Ami­kor meg­áll­tak egy ben­zin­kút­nál, le­fo­tóz­tatta magát az üres busz előtt állva. Csak ké­sőbb, a képek né­ze­ge­tése köz­ben de­rült ki, hogy mégis volt va­laki a bu­szon. Egy föl­dön­kí­vüli!

Andy Bagnall (35) és felesége március végén már hazafelé utazott a Wight-szigeti rokonlátogatásból, amikor a National Express távolsági busza megállt egy oxfordi benzinkútnál. Mindenki leszállt, hogy kinyújtóztassa végtagjait, a sofőr is… a busz pedig teljesen üres maradt.

A férfi gondolta, még lő egy képet magáról, így megkérte a feleségét, hogy kapja le őt a mobiljával a busz előtt állva. A kép el is készült, vetett ugyan rá egy gyors pillantást, de akkor még nem tűnt fel neki semmi…

Majd napokkal a kirándulás után, amikor a feleségével a számítógépre feltöltött fotókat nézegették kinagyítva, olyasmit fedeztek fel, amitől égnek állt a hajuk:

Földönkívülit fotózott a kiránduló, pedig csak egy szelfit akart...

“A busz teljesen üres volt, ebben biztos vagyok! De a képen mégis úgy tűnik, mintha egy földönkívüli leskelődne utánam az ülések közül!

Az idegen lény teljesen úgy nézett ki, mint ahogyan a köztudatban a földönkívüli lényeket elképzelik. Kopasz golyófej, hatalmas, sötét szemek, kicsi arcberendezés… nem csoda, hogy a férfi teljesen kikészült.

“Amikor észrevettem, hogy mi volt mögöttem a buszon, a hideg kirázott! Hívtam a National Expresst, hogy mi a fene lehetett ez, de ők sem tudtak magyarázatot adni rá!”

A férfi azóta nem hajlandó a busztársaság járműveivel utazni, mert annyira retteg. A feleség is meglepődött a felvételeken, de ő mégsem borult ki annyira, mint a férje, akiről végül kiderült, hogy gyerekkora óta betegesen retteg az űrlényektől...

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Több tucat migráns kerül rács mögé Tijuanában

Géza

Trump vizsgálatot indíttatna a The New York Times ellen

Géza

Illegális bevándorlás – Ismét elfogtak egy embercsempészt Salzburgban

Edit