Hirmagazin.eu
Főoldal » Földönkívülit fotózott a kiránduló, pedig csak egy szelfit akart…
Külföld

Földönkívülit fotózott a kiránduló, pedig csak egy szelfit akart…

Bu­szos ki­rán­du­lá­son vett részt egy férfi még hús­vét­kor. Ami­kor meg­áll­tak egy ben­zin­kút­nál, le­fo­tóz­tatta magát az üres busz előtt állva. Csak ké­sőbb, a képek né­ze­ge­tése köz­ben de­rült ki, hogy mégis volt va­laki a bu­szon. Egy föl­dön­kí­vüli!

Andy Bagnall (35) és felesége március végén már hazafelé utazott a Wight-szigeti rokonlátogatásból, amikor a National Express távolsági busza megállt egy oxfordi benzinkútnál. Mindenki leszállt, hogy kinyújtóztassa végtagjait, a sofőr is… a busz pedig teljesen üres maradt.

A férfi gondolta, még lő egy képet magáról, így megkérte a feleségét, hogy kapja le őt a mobiljával a busz előtt állva. A kép el is készült, vetett ugyan rá egy gyors pillantást, de akkor még nem tűnt fel neki semmi…

Majd napokkal a kirándulás után, amikor a feleségével a számítógépre feltöltött fotókat nézegették kinagyítva, olyasmit fedeztek fel, amitől égnek állt a hajuk:

Földönkívülit fotózott a kiránduló, pedig csak egy szelfit akart...

“A busz teljesen üres volt, ebben biztos vagyok! De a képen mégis úgy tűnik, mintha egy földönkívüli leskelődne utánam az ülések közül!

Az idegen lény teljesen úgy nézett ki, mint ahogyan a köztudatban a földönkívüli lényeket elképzelik. Kopasz golyófej, hatalmas, sötét szemek, kicsi arcberendezés… nem csoda, hogy a férfi teljesen kikészült.

“Amikor észrevettem, hogy mi volt mögöttem a buszon, a hideg kirázott! Hívtam a National Expresst, hogy mi a fene lehetett ez, de ők sem tudtak magyarázatot adni rá!”

A férfi azóta nem hajlandó a busztársaság járműveivel utazni, mert annyira retteg. A feleség is meglepődött a felvételeken, de ő mégsem borult ki annyira, mint a férje, akiről végül kiderült, hogy gyerekkora óta betegesen retteg az űrlényektől...

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az életükért imádkoztak az utasok, rémisztő dolog történt a fedélzeten

Mazsi

Válaszcsapással fenyeget Szaúd-Arábia a Hasogdzsi-ügyben

Géza

Vádat emeltek kínzás miatt két szíriai hírszerzőtiszt ellen Németországban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------