Image default
Tudástár - minden érdekesség

Földönkívüliek raboltak el egy katonai szállítóhelikoptert! – VIDEÓ

Egy hát­bor­zon­gató fel­vé­tel ter­jed az in­ter­ne­ten, amin egy azo­no­sí­tat­lan re­pülő tárgy egy­sze­rűen be­ke­be­lezi a dup­la­ro­to­ros ka­to­nai szál­lí­tó­he­li­kop­tert az uta­sa­i­val együtt, majd el­szá­guld…

A videón látható, amint egy fénylő repülő tárgy úgy kezd körözni  a duplarotoros szállítóhelikopter körül, mint egy ragadozó madár: hirtelen rárepül áldozatára, és egyszerűen elnyeli. Az ufóvadászok is csak találgatnak, hogy mi történhetett. Egyértelmű, hogy a helikopter nem került az ufó belsejébe, mivel az nagyjából ugyanakkora volt. Alighanem egyfajta teleportációnak lehettünk szemtanúi.

A helikopter minden bizonnyal egy jóval hatalmasabb ufóanyahajóra került. Hogy ott mit csinálnak vele, rejtély. Aligha tanulmányozás céljából fogták el, mert a jármű technológiái a földönkívüliek számára elavultnak számítanak.

A helikopter a formája alapján egy CH–47 Chinook, amit a hatvanas években fejlesztettek ki, és főleg az amerikai hadsereg használja azóta is. Hossza 30 méter.

Egyéb magyarázat híján azt feltételezik, hogy egy olyan személy, vagy tárgy lehetett a légi járművön, akire, vagy amire a földönkívülieknek szükségük volt. És egyszerűbbnek tűnt az egész helikoptert befogni, mint az üldözéssel vacakolni.

Földönkívüliek raboltak el egy katonai szállítóhelikoptert!

Ilyen helikopterekbe akár egy lezuhant kisebb repülő csészealj roncsai is és utasai is beférnek, ráadásul sokkal praktikusabb is légi úton szállítani az ilyen különleges maradványokat, mert így elkerülhetőek a kíváncsi tekintetek.

A napiufo.hu szerint mindezek csak feltételezések, hiszen manapság már nem lehetünk biztosak abban sem, amit látunk. Főleg, ha egy kétes eredetű, homályos videóról van szó. Könnyen lehet, hogy csak egy unatkozó 3D animációs szakember kreált egy ufóvideót…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A NASA tudósai szerint már rég meglátogatták a Földet az űrlények

Mazsi

Hátborzongató: Ezeket a kísértet járta házakat bármikor kibérelheted!

Mazsi

Beigazolódik a kínai legenda? – avagy a rejtélyes vakond emberek

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------