Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Fokozott óvintézkedések Rékási Károly életéért!
Fokozott óvintézkedések Rékási Károly életéért!
Fotó: Markovics Gábor

Fokozott óvintézkedések Rékási Károly életéért!

Hirdetés

Más­fél évvel ez­előtt szen­ve­dett sú­lyos mo­tor­bal­ese­tet a szí­nész, azóta sem si­ke­rült fel­épül­nie kri­ti­kus sé­rü­lé­se­i­ből. A szín­pad­ról és a kép­er­nyő­ről le kel­lett mon­da­nia, tel­je­sen meg­vál­to­zott az élete. Azóta job­ban kell vi­gyáz­nia ma­gára, mint va­laha! Sze­relme, Pi­kali Gerda el­me­sélte a Ri­post­nak: óv­in­téz­ke­dé­se­ket kel­lett be­ve­zet­niük az influ­en­za­sze­zon­ban.

Októberben még arról vallott Rékasi Károly: az is elképzelhető, hogy amputálni kell a lábát a súlyos kórházi baktériumfertőzés miatt, amitől hosszú ideje szenved. Sok műtéten esett át, de még mindig nem tekinthető gyógyultnak. Nehezen tudja behajlítani a sérült végtagot, sokszor kézzel kell arrébb tennie, olyan erőtlen. A népszerű színész minden idegszálával a felépülésére koncentrál, viszont a mostani időszak igencsak veszélyes számára. A betegségek tovább gyengíthetik immunrendszerét…

Fokozott óvintézkedések Rékási Károly életéért!

Fotó: Markovics Gábor

Az év leghidegebb hónapja a január, ráadásul idén különösen szélsőséges az időjárás, hiszen a mínusz 30 fokot is megközelítik a hajnali fagyok. Ilyenkor minden művészembernek fokozottan kell ügyelnie arra, hogy megelőzze a betegségeket, máskülönben hosszú hetekre is kieshetnek a munkából. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizzék egészségüket.

Fokozott óvintézkedések Rékási Károly életéért! 1

Fotó: Kovács Gábor

“Egész évben, folyamatosan szedjük a vitaminokat mindketten, influenzaszezonban pedig növeljük a C-vitamin mennyiségét. Ezen kívül zöld búzafű kapszulát és immunrendszer erősítő teákat is iszunk. És a réteges öltözködés is nagyon fontos – árulta el a Ripost-nak a gyönyörű színésznő, aki hozzátette: sportolásra és szaunázásra a rengeteg munka miatt nincs ideje, pedig igénye lenne rá, hiszen ezek is hatékonyak a betegségek megelőzésében.

Az orvos szerint Rékasiék körültekintően cselekednek a jelenlegi helyzetben. “A legyengült immunrendszerű ember sokkal könnyebben kapja el a betegségeket, mint egészséges társai. Ráadásul szövődmények is sokkal gyorsabban léphetnek fel. Ilyenkor javasoljuk a C-vitamin szedését, ha megteheti az ember, ne nagyon menjen zsúfolt helyekre, ne utazzon tömegközlekedéssel, maradjon otthon. Célszerű alkalmazni az influenza elleni oltást, kerülni mindenféle testi érintkezést.” – mondta lapunknak Dr. Bense Tamás.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
loading...