Főoldal » Fogyatékossága miatt lemondtak róla: új családot keres a szemek nélkül született baba
Külföld

Fogyatékossága miatt lemondtak róla: új családot keres a szemek nélkül született baba

Egy nagyon ritka genetikai betegség miatt Alexander K., vagy ahogy mindenki hívja: Szása, szemgolyók nélkül jött a világra még áprilisban az oroszországi Tomszk városában. Most új családot keres.

A kisfiúról már a terhesség ideje alatt megállapították, hogy nem lesz teljesen egészséges, ezért fiatal édesanyja – aki egyébként maga is egy árvaházban nőtt fel – lemondott gyermekéről, mert úgy érezte, nem lenne képes megfelelően gondoskodni a piciről. A kisfiú édesapjáról meg egész egyszerűen semmit sem tudni, olyannyira, hogy a születési anyakönyvi kivonatában az apa rubrikát üresen hagyták.

Szása így most egy olyan családra vár, akik örökbe fogadnák, de az állapota miatt erre nem valami jók az esélyei, ugyanis amikor meglátják, hogy nincsenek szemei, a legtöbben megrémülnek, vagy csak túl nagy kihívásnak ítélik a gyermek felnevelését. Pedig az adoptációs dokumentációban azt írják róla, hogy nyugodt, vidám baba, aki rögtön mosolyogni kezd, ha ismerős hangot hall.

Egyedüli problémája, hogy nincsenek szemei, ezen kívül teljesen egészséges, ami azért is egy nagy csoda, mert a világon összesen eddig három baba született szemek nélkül, de a másik két gyereknek más komoly problémáik is voltak, míg Szása teljesen normálisan fejlődik. Félő azonban, hogy nehezen talál majd új családot, így ha ez Oroszországban nem sikerül, megpróbálkoznak majd külföldi nevelőszülőkkel is.

via:24.hu

Hasonló hírek

Szír falvakat telepítene Magyarországra (is) az Európai Parlament zöld frakciója – “Rá kell kényszeríteni a keleti országokat a migránsbefogadásra!”

Edit

Megrázó lelet Pompejiben: riadt gyerek csontvázára bukkantak

Géza

Moszkva történelemhamisítással és Erdély elrománosításával vádolja Bukarestet! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------