Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Fogadta az apukát a gyanúsított nő, aki lefejezte a közös babájukat

Jobban van, és látogatókat is fogadhat a balassagyarmati börtönben H. Mónika, aki a gyanú szerint január elsején megszülte, majd lefejezte a kisbabáját Pásztón. Az asszony az egyik kapcsolattartónak a megölt csecsemő édesapját nevezte meg.

Öt hónap telt el az egész országot sokkoló szörnyű bűncselekmény elkövetése óta, ám az ügyben mind a mai napig rengeteg a kérdőjel. Mint ismert, H. Mónika a szilvesztert a barátnőjénél töltötte. Élettársára bízta 3 gyermekét, egész éjjel táncolt és pezsgőzött, annak ellenére, hogy gyermeket várt. Igaz, erről mélyen hallgatott, sem az élettársának nem szól róla, sem a legjobb barátnőjével nem osztotta meg ezt a bizalmas információt, sőt, az árulkodó jeleket is gondosan palástolta.

Hajnalban elfolyt a nő magzatvize, ezért a legnagyobb titokban, a közelben, az utcán szülte meg a kisbabáját. A csecsemő fejét az elsődleges szakértői vélemények alapján levágta, majd a testet nagy valószínűséggel a helyszíntől legalább egy kilométerre lévő patakba dobta. Bár több kutatócsoportot és keresőkutyákat is bevetettek, a kisbaba teste nem került elő, s valószínűleg már nem is fog. A csecsemő feje is furcsa módon került elő: egy kutya találta meg és vitte be az egyik, patakhoz közeli pásztói házba. A rendőrségre január 8-án érkezett a lakossági bejelentés a meggyilkolt csecsemőről.

Fogadta az apukát a gyanúsított nő, aki lefejezte a közös babájukat
Fotó: Balogh Máté

Nem igazolja a nőt a hazugságvizsgáló

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja indítványozta a január 10-én elfogott 34 éves asszony előzetes letartóztatását, amelyre két nappal később sor került. A meggyanúsított Mónika azzal védekezett, hogy azon a bizonyos hajnalon hiába csengetett a mentőknél, nem nyitottak neki ajtót. Az eset kapcsán a nőt hazugságvizsgálatnak vetették alá, s a Ripost úgy tudja, bizonyos állítások nem stimmelnek, vagyis Mónika több kérdésben sem mondhatott igazat. Jelenleg a rendőrség a szakértői véleményekre vár, amelyek perdöntőek lehetnek az ügyben. Az ügyben, melyben H. Mónika továbbra is azt vallja, hogy nem bűnös.

Fogadta az apukát a gyanúsított nő, aki lefejezte a közös babájukat 1
Fotó: Balogh Máté

Véget ért a zárkózottság

Mint azt lapunk megírta, az asszony kezdetben teljesen magába fordult, senkivel sem beszélt, ám úgy tűnik, most került abba az állapotba, hogy újra szüksége van emberi kapcsolatokra. A börtönben édesanyjával és a meggyilkolt kisbaba apjával is találkozhat. A nő védőügyvédje, dr. Pongó Erik, Mónika kifejezett kérésére nem nyilatkozik.

Titoktartást kért Mónika a volt párjától

Bár a jogi képviselőt köti az ügyvédi titoktartás, a Ripost-nak nyilatkozott Mónika volt párja, a lemészárolt kisbaba édesapja, János, aki jelenleg egyedül neveli két közös gyereküket és az asszony egyik korábbi kapcsolatából származó harmadik testvért. A férfi így emlékszik vissza a börtönlátogatásra: – Hónapokig készültem a találkozásra, hiszen számomra a mai napig hihetetlen és feldolgozhatatlan az, ami történt… 

Fogadta az apukát a gyanúsított nő, aki lefejezte a közös babájukat 2
Fotó: Balogh Máté

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Gyalogoselütés szemtanúit keresik rendőreink! Oszd meg!

Géza

A SUN Fesztivál huszonnégy résztvevője ellen indult büntetőeljárás

Edit

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------