Főoldal » Fluor Tomi: Mi magunk is bohócok vagyunk
Bulvár

Fluor Tomi: Mi magunk is bohócok vagyunk

Istenes Bence és Fluor Tomi személyesen is megtapasztalhatta a nevetés gyógyító erejét. A Playboy Hero jótékonysági kampányhoz csatlakozva a Bethesda Gyermekkórházba látogattak a srácok, ahol a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkatársaival derítették jobb kedvre a kórház kis lakóit.

Mi magunk is bohócok vagyunk
Istenes Bence és Fluor Tomi így szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy egy mosoly a legnehezebb pillanatokon is átsegítheti az embert.

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány 1996 óta segíti Magyarországon a gyermekek és idősek gyógyulását, hitvallásuk hogy a nevetés a legjobb gyógyszer. Kezdetben csak Budapesten, mára már vidéki gyermekkórházakban és idős otthonokban is vizitelnek a bohócdoktorok. Erre a nem mindennapi hivatásra szeretné felhívni a figyelmet Istenes Bence és Fluor Tomi, akik a Playboy Hero jótékonysági kampányának keretében meglátogatták a bohócdoktorokkal a Bethesda Gyermekkórház kis betegeit.

„Szeretem a gyerekeket és általában hamar megtalálom velük a közös hangot is. Most is így volt, és remélem, hogy ezzel a találkozással sikerült mosolyt csalnom az arcukra és hozzájárulhattam ahhoz, hogy egy kicsit jobban érezzék magukat. Van egy kistesóm, akivel igyekszem minél több időt együtt tölteni, vele is sokat bohóckodok, mert hiszek abban, hogy a nevetés sok mindenre megoldás lehet. Hétköznap is próbálok minél többet mosolyogni, és a feszült helyzeteket humorral oldani” – árulta el Istenes Bence, aki vallja, hogy a nevetés a beteg gyerekek számára is nagy segítség lehet. Hasonlóképp vélekedik Fluor Tomi is, aki elmesélte, hogy nem esett nehezükre azonosulni a bohócdoktorokkal.

„Mi magunk is bohócok vagyunk Bencével, azért élünk, hogy másokat szórakoztassunk és örülünk, ha nevetnek körülöttünk. A mosolygást csak elkezdeni kell tudni, utána már az egész környezetünk velünk örül” – kezdte Fluor Tomi, aki örömmel látta, hogy a bohócdoktorok felnőttként is megőrizték gyermeki énjük egy részét, aminek köszönhetően még könnyebben hangolódnak rá a kicsikre.

„Az egészben az a legszebb, hogy ha jókedvet adsz, akkor a gyerekek azonnal viszonozzák. Egy apró gesztusért, kedvességért is rendkívül hálásak” – magyarázta a rapper.

Forrás: mixonline

Hasonló hírek

Jakupcsek Gabi kirúgása csak félreértés lehet

Mazsi

A kis rafinált! Terhesnek álcázta magát, hogy a nagyi kutyáját becsempészhesse a kórházba

Edit

Felismered Gáspár Virágot? Győzike 16 éves lánya ennyire megváltozott!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------