Image default
Életmód hírek

Fiú vagy lány? Megtudhatod leendő gyereked nemét ezzel az egyszerű szódabikarbónás teszttel

A legtöbb szülő nagyon kíváncsi, hogy fia vagy lánya fog születni, sokan már a nagy hír utáni napokban tervezgetni kezdenek, hogy milyen nevet adjanak a születendő gyereküknek. Az alábbi teszt segítségével megtudhatod, hogy fiad vagy lányod fog születni.

Fiú vagy lány? Megtudhatod leendő gyereked nemét ezzel az egyszerű szódabikarbónás teszttel

Van aki jobban örülni a fiúnak, mások pedig a lányokért rajonganak, de olyan is akad, aki azt mondja, teljesen mindegy, csak egészséges legyen. Ha azok közé tartozol, akik inkább jobban szeretnék tudni a gyerek nemét, próbáld ki az alábbi egyszerű házi módszert.

Számtalanszor írtunk már a szódabikarbóna csodálatos hatásáról, azonban most megint azt kell mondanunk, hogy mindig legyen kéznél egy kevés belőle. Lássuk, hogyan kell elvégezni a szódabikarbóna segítségével az alábbi tesztet.

A módszer hihetetlenül könnyű. Tegyünk egy kisebb üvegedénybe két evőkanál szódabikarbónát. Ezután öntsünk rá egy kevés reggeli vizeletet.

Amint az alábbi képen is láthatjuk, ha a vizelet átlátszó, vízszínűre vált, akkor fiú gyerek érkezését jelzi, ha pedig nem változik a színe, akkor valószínű lány lesz az utód.

Tudományosan nincs bizonyítva ez a módszer, azonban sokan kipróbálták már és arról számoltak be, hogy egyezett az ultrahang eredményével.

Érdemes kipróbálni ezt az érdekes tesztet, nem kerül semmibe, és nagyon jól lehet szórakozni. Egy próbát mindenképp megér!

Ha kipróbáltad, írd meg kommentben, mi lett az eredmény.

 

forrás: Tudasfaja.com

Hasonló hírek

Horror Budapesten: húsevő baktérium nyomorította meg az idős asszonyt

Mazsi

Nincs szükség orvosra! Innen tudhatod milyen vitamin hiányzik a szervezetedből és mi okozza a betegségeid!

Mazsi

Névnapok május 29.

info